Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjátok meg az éjjeli fingásokat a párotokkal?
Nem rég költöztünk össze párommal és mióta napi szinten együtt alszunk nem csak néha, felmerült az, hogy xy kaja után ő vagy én felfúvodunk és megy az eregetés..
Ő hozta fel elsőre, hogy ez nagyon undoritó, de jeleztem neki, hogy neki is van ilyen még álmában is és kiakadt..
Őszintén szólva én is undorok ettől és nem kivánom annyira mióta érzem ezeket a szagokat este így megértem őt is, de mi erre a gyógyír? Aludjunk külön?
Pedig nincs semmi abban hogy fingik az ember, mondjuk nálam egy feltétel az hogy a nő akivel ismerkedek ebből ne csináljon ügyet.
Nagyon kényelmetlen esténként vissza tartani és ki járkálni wc re mindig csak fingani. Csináltam mert úgy voltam vele hogy ne hibázzak a kapcsolatban de cserében nem tudtam kipihenni magamat.
Most már ezzel nem foglalkozom, és jobban tudok pihenni.
Utoljára 22 évesen problémáztam ezen, hogy fuuuuj fing :D
Mi úgy oldjuk meg, hogy fingunk :D Nő vagyok és én is simán rotyogtatok ha kell. Persze volt olyan hogy nem mertem mert jaj mit gondol majd rólam, de akkor fájt is mindig a hasam.
Az már aztán a vágyfokozó ha egész nap sőt meg szex közben is csináljátok
Te jó isten
Miérmt, ha szex közben finganod kell, te kiszaladsz a szobából?
Azt meg ne meséld, hogy te még sosem fingottál szex közben… egy esetben hiszem el… ha még soha nem szexeltél…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!