Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan oldjátok meg az éjjeli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjátok meg az éjjeli fingásokat a párotokkal?

Figyelt kérdés

Nem rég költöztünk össze párommal és mióta napi szinten együtt alszunk nem csak néha, felmerült az, hogy xy kaja után ő vagy én felfúvodunk és megy az eregetés..

Ő hozta fel elsőre, hogy ez nagyon undoritó, de jeleztem neki, hogy neki is van ilyen még álmában is és kiakadt..

Őszintén szólva én is undorok ettől és nem kivánom annyira mióta érzem ezeket a szagokat este így megértem őt is, de mi erre a gyógyír? Aludjunk külön?

2024. febr. 9. 20:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ez tényleg ilyen, ha junk food-on éltek, akkor a francon csodálkoztok?
2024. febr. 9. 22:06
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Több rostosat kell enni/inni.
2024. febr. 9. 22:10
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, hogy itt mennyi finnyàs úrihölgy meg úriember van itt! A két kezemet összerakom, hogy a férjem nem egy finnyás nyikhaj. Én Crohn-beteg vagyok. Vannak időszakok amikor teljesen mindegy mit eszek, iszok akkor is nagy mennyiségű kellemetlen szagú gázt eregetek magamból (véres) hasmenéssel karöltve. Ez a betegség ezzel jár. Gyógyíthatatlan, a tünetmentes kezelés ellenére is akármikor belobbanhat. Amikor elkezdtünk randizni, én elmondtam neki, hogy sajnos ez ezzel jár és rohadtul nem vagyok hajlandó egy fingot sem visszatartani, hogy utána olyan görcsöm legyen amit dupla Nospával kell oldanom. Ha nem tetszik, akkor ne is kezdjen velem. Azt mondta, hogy nem zavarja, annyit fingok amennyit csak akarok. Rajtam kívül az összes nője visszatartotta, meg rohangáltak a budiba fingani. Hagyjatok már! A bélszél egy emésztési folyamat része. Ha nincsen az bizony nagyon nagy baj. Lehet finnyaskodni meg minden és nem azt mondom, hogy a másik rohadó belét kell szagolgatni, de azért ennyire ne legyünk már álszentek meg prűdek. Mindenki fingik, kakál, böfög.
2024. febr. 9. 23:46
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Pedig nincs semmi abban hogy fingik az ember, mondjuk nálam egy feltétel az hogy a nő akivel ismerkedek ebből ne csináljon ügyet.

Nagyon kényelmetlen esténként vissza tartani és ki járkálni wc re mindig csak fingani. Csináltam mert úgy voltam vele hogy ne hibázzak a kapcsolatban de cserében nem tudtam kipihenni magamat.

Most már ezzel nem foglalkozom, és jobban tudok pihenni.

2024. febr. 10. 09:32
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Utoljára 22 évesen problémáztam ezen, hogy fuuuuj fing :D

Mi úgy oldjuk meg, hogy fingunk :D Nő vagyok és én is simán rotyogtatok ha kell. Persze volt olyan hogy nem mertem mert jaj mit gondol majd rólam, de akkor fájt is mindig a hasam.

2024. febr. 10. 13:33
 26/29 anonim ***** válasza:
Hashajto..
2024. febr. 10. 13:46
 27/29 anonim ***** válasza:
És egy több órás szeretkezés közben is visszatartjátok, meg kirohangáltok?
2024. febr. 10. 14:23
 28/29 anonim ***** válasza:

Az már aztán a vágyfokozó ha egész nap sőt meg szex közben is csináljátok

Te jó isten

2024. febr. 10. 15:44
 29/29 anonim ***** válasza:

Miérmt, ha szex közben finganod kell, te kiszaladsz a szobából?

Azt meg ne meséld, hogy te még sosem fingottál szex közben… egy esetben hiszem el… ha még soha nem szexeltél…

2024. febr. 10. 17:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.