Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjátok meg az éjjeli fingásokat a párotokkal?
Nem rég költöztünk össze párommal és mióta napi szinten együtt alszunk nem csak néha, felmerült az, hogy xy kaja után ő vagy én felfúvodunk és megy az eregetés..
Ő hozta fel elsőre, hogy ez nagyon undoritó, de jeleztem neki, hogy neki is van ilyen még álmában is és kiakadt..
Őszintén szólva én is undorok ettől és nem kivánom annyira mióta érzem ezeket a szagokat este így megértem őt is, de mi erre a gyógyír? Aludjunk külön?
Annyit hozzátennék még, hogy pukizni mindig is fogtok, ha undorítónak találjátok, ha nem.
Ha ébren vagytok ki lehet menni a szobából, egy idő után úgyis megunjátok.
Az alvás közbeni puki ellen pedig nyilván nem tudtok mit tenni, maximum annyit, hogy nem dörgölitek reggel a másik orra alá....érted...😂
A fing büdös. Azt olvastam, napi 19 az átlag.
Amíg ezt nem tudjátok elfogadni, addig szerintem nem kell felnőtteset játszani.
8 nehogy azt mondd már hogy el kell fogadni hogy hallod érzed ahogy a másik fingik…
Nekem többek között ezért sem lesz kapcsolatom, mert undorodom még a gondolatától is hogy egy férfi fingik
Kb hozza sem akarnék érni többet
Meg én sem akarnám hogy az enyémet hallja
#8 nem feltétlenül büdös, jó lenne, ha edukálnád magad kicsit biológiából, mert amíg ezeket az alapvetéseket nem tudod, addig neked sem kéne "felnőtteset játszanod"...
Több fajta szellentés létezik, van amikor kb szagmentes a bélgáz és lehet büdös is. Ez utóbbi sem mindig jelez bajt, de érdemes nyomon követni, hogy milyen étel okozza, ha rendszeresen jelentkezik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!