Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan oldjátok meg az éjjeli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjátok meg az éjjeli fingásokat a párotokkal?

Figyelt kérdés

Nem rég költöztünk össze párommal és mióta napi szinten együtt alszunk nem csak néha, felmerült az, hogy xy kaja után ő vagy én felfúvodunk és megy az eregetés..

Ő hozta fel elsőre, hogy ez nagyon undoritó, de jeleztem neki, hogy neki is van ilyen még álmában is és kiakadt..

Őszintén szólva én is undorok ettől és nem kivánom annyira mióta érzem ezeket a szagokat este így megértem őt is, de mi erre a gyógyír? Aludjunk külön?

2024. febr. 9. 20:31
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
88%
Egyetek normálus ételeket és mozogjatok sokat.
2024. febr. 9. 20:35
 2/29 anonim ***** válasza:
89%
Valami nem jó az étrendetekben, normális esetben nem fingik az ember annyit és olyan büdöset, hogy ebből téma legyen.
2024. febr. 9. 20:38
 3/29 anonim ***** válasza:
83%
Probiotikum kúra, egészséges étkezés, sport…nem egészséges dolog a sok fingás.
2024. febr. 9. 20:41
 4/29 anonim ***** válasza:
94%

Annyit hozzátennék még, hogy pukizni mindig is fogtok, ha undorítónak találjátok, ha nem.

Ha ébren vagytok ki lehet menni a szobából, egy idő után úgyis megunjátok.

Az alvás közbeni puki ellen pedig nyilván nem tudtok mit tenni, maximum annyit, hogy nem dörgölitek reggel a másik orra alá....érted...😂

2024. febr. 9. 20:47
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
A pukizás normális, de ha kimondottan büdös, az valamilyen ételintolerancia miatt lehet, vagypedig olyan ételkombókat esztek, amit nem bírtok megemészteni rendesen (például húst kevertek tejtermékkel vagy fruktózt tejtermékkel vagy ilyesmi, ezer dolog lehet).
2024. febr. 9. 20:55
 6/29 anonim ***** válasza:
21%
Alvás előtt sz@rás...
2024. febr. 9. 20:55
 7/29 anonim ***** válasza:
57%

A fing büdös. Azt olvastam, napi 19 az átlag.

Amíg ezt nem tudjátok elfogadni, addig szerintem nem kell felnőtteset játszani.

2024. febr. 9. 20:56
 8/29 anonim ***** válasza:
80%
#8 én akkor fingottam ennyit, amikor bélproblémáim voltak. Amióta nincsenek, szerintem napi 3x pukizok, azt is a wc-n.
2024. febr. 9. 20:57
 9/29 anonim ***** válasza:
35%

8 nehogy azt mondd már hogy el kell fogadni hogy hallod érzed ahogy a másik fingik…

Nekem többek között ezért sem lesz kapcsolatom, mert undorodom még a gondolatától is hogy egy férfi fingik

Kb hozza sem akarnék érni többet

Meg én sem akarnám hogy az enyémet hallja

2024. febr. 9. 21:02
 10/29 anonim ***** válasza:
85%

#8 nem feltétlenül büdös, jó lenne, ha edukálnád magad kicsit biológiából, mert amíg ezeket az alapvetéseket nem tudod, addig neked sem kéne "felnőtteset játszanod"...

Több fajta szellentés létezik, van amikor kb szagmentes a bélgáz és lehet büdös is. Ez utóbbi sem mindig jelez bajt, de érdemes nyomon követni, hogy milyen étel okozza, ha rendszeresen jelentkezik.

2024. febr. 9. 21:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!