Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak nekem sok ez egy kicsit? ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem sok ez egy kicsit? Barátnőm beszámolt róla az édesanyjának hogy amikor ott aludtunk náluk egy szobával arréb kielégített szájjal. 🫣🫣🫣

Figyelt kérdés

Az rendben hogy mindent meg kell beszélni az anya és a lányának de ez kicsit dúrva nem?

Utólag mondta el, hogy az édesanyja mondta neki hogy ezt csináljuk otthon és ne amikor ott vagyunk náluk.

2024. febr. 8. 23:15
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Téged valóban nem zavar, hogy a párod kibeszéli a nemi életeteket a hátad mögött? Engem ez zavarna, megmondanám, hogy erről se a családtagjaival, se a barátnőivel ne beszélgesseb és ha nem szokik le erről, akkor szakítok. Én se örülnék, ha a nemi életem részleteiről tudomást szerezne a párom családja, baráti köre. Ez magánszféra, én se mesélem el senkinek, mit szoktam csinálni a párommal és mikor.
2024. febr. 9. 21:41
 32/41 A kérdező kommentje:

Tudod ez olyan dolog hogy eddig nem zavart csak most hogy megtudtam.

Az még elmenne ha egy barátnővel kibeszélné.

Szoktak ilyet csinálni pasik és csajok is.

Bár ha már komoly a kapcsolat akkor nem.

2024. febr. 9. 21:57
 33/41 anonim ***** válasza:
11%

Istenem...

Exemmel anno még úgy is csináltuk, hogy egy szobában voltunk anyámmal, meg az öcsémmel...

Tavaly nyáron meg anyám jött ki a kertbe, azt ott dugtunk a férjemmel.

Nagy dolog, annyit mondott, legközelebb hátra menjünk, ott nem lát a szomszéd...

(Aki egésznap ki se jött, de pont akkor kellett fél órán át ba$ztatni a szőlőt, biztos tök véletlen 🤣)

2024. febr. 11. 16:37
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
33-as: Remélem, mindenki elolvassa a hozzászólásodat, nagyon hasznos volt. Egy szobában élni több generációnak megalázó, az alapvető szükségleteket se tudja ma már kielégíteni, sokszor tönkremegy a házasság, mert nem akarják, hogy mások tanúi legyenek a nemi életüknek, így arra csak szökőévenként kerül sor.
2024. febr. 11. 21:04
 35/41 anonim ***** válasza:
0%

Az első esetnél 16 voltam, és nem mondtam, hogy kellemes volt a felállás, de nem én választottam, a szexről meg nem akartam lemondani, 18 évesen lett külön szobám. Ez van.

A második meg abszolút más szitu, egy vidéki házról van szó, nem ott él egyikünk se.

Nálunk 2 generáció él együtt: Mi és a kiskorú gyerekeink.

Az talán csak nem baj....

2024. febr. 11. 21:16
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

35-ös: Nekem azért ez furcsa. Nem akarok feletted ítélkezni. Viszont az első esetben úgy is meg lehetett volna oldani a szexet, hogy nem nálatok lettetek volna, hanem a fiúnál, vagy elmentek valahova, vagy napközben találtok olyan időpontot, amikor senki sincs otthon.

Másodjára meg elkerülhető lett volna, ha tudtok várni, nem kell folyton szexelni, ráadásul ha a szomszéd meglátja, fel is jelenthet közszeméremsértésért.

2024. febr. 11. 21:24
 37/41 anonim ***** válasza:
0%

Neked furcsa, én meg többnyire nem azzal foglalkoztam már tizenévesen se, hogy juj, mi lesz, ha...

(Az opcióid körülményesebbek lettek volna amúgy is.)

Másodjára meg direkt nem akartuk elkerülni. De aki csak ágyban, párnák közt játszik, mikor minden rendezve, annak ez elképzelhetetlen...

2024. febr. 11. 21:32
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Sok és sokk. Adnék neki még egy esélyt ha szeretném: hogy vagy befejezi, hogy a kettőnk dolgát bárkinek is kiteregeti, vagy szakítunk.
2024. márc. 18. 14:15
 39/41 anonim ***** válasza:
33. fuj a férjeddel te vén asszony..
2024. márc. 19. 16:04
 40/41 anonim ***** válasza:

Lehet, nem tudtad, de 30 fölött is van élet. Màr akinek persze...

A többi meg marad befőttes savanyúság, pont mint előtte...

2024. márc. 19. 18:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!