Ha a kamasz gyereked nem szeretné, hogy feleségül vedd a párodat 2 évvel az édesanyja halála után, akkor a gyerekre való tekintettel lefújnád az esküvődet?
Figyelt kérdés
Együtt élünk már, abba beletörődött a gyerek, de azt nem szeretné, ha össze is házasodnánk.
Nem értem miért.
2023. febr. 28. 15:41
1/51 anonim válasza:
Nem. Ez a te életed. És ha együttéltek, akkor nem mindegy?
3/51 anonim válasza:
Én sem gondolom, hogy ebbe beleszólása van. Nyilván kamaszként nehezen tudja ezt feldolgozni, de egyszer fel fog nőni, megérti mit jelent a magány, a szerelem, és hogy ő sem szeretné, ha valaki megmondaná, kivel házasodjon össze.
Jó, mondjuk a 2 év nekem is kicsit merész, ennyi idő alatt szerintem túllendülni is nehéz lenne a gyászon, nemhogy eljutnk oda, hogy mást akarjon ah ember feleségül venni, de gondolom nem szeretted már a feleséged, csak a gyerek ezt nem tudja vagy igen, de nem tudja feldolgozni a kamasz eszével.
4/51 anonim válasza:
Ez már a 3. kérdés ebben a témában. Nem értem, hogy a gyereket miért pont az esküvő zavarja, az nem, hogy az apa 2 év után már mást akar? Kamaszként ezt nehéz lehet elfogadni, egyetértek. Én várnék kicsit.
5/51 anonim válasza:
A véleményét elmondhatja, de a döntés az enyém.
7/51 A kérdező kommentje:
6- os!
Ismerjük egymást?
A te fiadat tanítottam?
2023. febr. 28. 16:11
8/51 anonim válasza:
Nem . Kamaszként felé kéne fognia hogy ebben nincs döntési joga. És nem, nem engednék neki mert uralkodni óhajt az életemen. Meddig akar az anyja halála mögé bújva manipulálni?
9/51 anonim válasza:
Igazából két év után szerintem még új társam sem lenne,nemhogy együtt éljek,meg házasodjak.De ez én vagyok.Igazából a te életed,de én megértem a gyereket is,hiszen a házasság az olyan véglegesnek hangzik.Ő még valószínűleg nem dolgozta fel a történteket,és úgy érzi ez nem helyes.Ettől még a kérdésre válaszolva,nem, csak emiatt nem fújnám le.
10/51 anonim válasza:
Előző, a kérdező a gyerek anyjáról beszél: nem feleségeként említi. Fogalmad sincs együtt éltek-e a nő halála előtt. És ez csak hatalmi játszma a kamasz részéről: se több, se kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!