Ha a kamasz gyereked nem szeretné, hogy feleségül vedd a párodat 2 évvel az édesanyja halála után, akkor a gyerekre való tekintettel lefújnád az esküvődet?
Együtt élünk már, abba beletörődött a gyerek, de azt nem szeretné, ha össze is házasodnánk.
Nem értem miért.
40- es!
Az esküvőt nem fújjuk le, szépen, nyugodtan, szeretetteljesen megtartjuk.
Aki velünk örül szívesen látjuk, aki nem szeretne eljönni, azt nem erőltetjük.
Nem szándékozunk titokban tartani azt, hogy összeházasodunk.
Persze nem lesz fehér menyasszonyi ruha és 200 fős vendégsereg sem.
Csak azok lesznek ott akik őszintén szeretnek bennünket és örülnek a boldogságunknak.
"Azért nem értem a dolgot, mert összeházasodni "titokban" is lehet, nem kell kikürtölni és a gyerek se igen fogja megtudni, ha nem veszed fel a férjed nevét."
Jaja. Sőt, nem is kell osszehazasodni, ugye. Engedtessek már meg, hogy két felnőtt ember eldonthesse, hogyan akar osszehazasodni. Nem mellesleg képzeld már el azt a helyzetet, hogy a hagyatéki tárgyaláson kerülsz vele szembe, hogy hoppá, apád amúgy házas volt.
46
Értem... ebben az esetben a lányod egy önző gennláda.
És mi van, ha te a pároddal gyermeket szeretnél vállalni? Akkor is úszna az öröksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!