Ha a kamasz gyereked nem szeretné, hogy feleségül vedd a párodat 2 évvel az édesanyja halála után, akkor a gyerekre való tekintettel lefújnád az esküvődet?
Együtt élünk már, abba beletörődött a gyerek, de azt nem szeretné, ha össze is házasodnánk.
Nem értem miért.
Éppen váltunk, mikor autóbalesetet szenvedett a feleségem.
Ő akart válni, mert szerelmes lett.
Ezek szerint még a válást sem tudta feldolgozni...
Vele nem bármilyen kapcsolatban, hanem családi kötelékben vagy, azaz lennél, ha van benned apai szeretet, tisztelet egy gyermek felé, akkor foglalkozol az érzéséivel mélyebben.
Ő az esküvőben nem a Te boldogságodat látja, önzően, hanem az Édesanyja elárulását!
Egyébként meg minek az esküvő, jön a gyerek?
Húzós, mivel meghalt a feleséged, de nem mondanám le. Az én életem nem hagynám a gyerekemnek irányítani. A menyasszonyod joggal hagyna el, ha ezt tennéd.
A gyerekednek biztosan borzalmas az édesanyja hiánya, de azt be kell látnia, hogy ha élne, ez az esküvő akkor is megköttetne, mivel a feleséged elhagyott.
Ennek így sok értelme nincs, mert valószínűleg akkor is lett volna új kapcsolatod, ha nem hal meg a volt feleség.
Viszont felmerül a kérdés, a gyerek valóban feldolgozta-e az anyja elvesztését.
Miért az esküvővel van a gond, azt tudta, hogy van új szerelmed? Ezek szerint titokban volt, csak már az esküvő van elé lökve, "ez van egyed kölyök, anyád elhagyott a megérdemelt halála előtt, hogy Te nem így érzel, az nem érdekel, nem az én érzésem"...
A menyasszonyod, ha normális nő (anya) lenne, mellé állna a gyereked érzéseinek.
Gyanús, hogy a ma emberekhez hasonlóan, egy önző fasz vagy, és a barátnőd is, ha elhagyna az esküvő elnapolása esetén.
16- os!
Hogy mi vagyok én?
Nem érzem magamat önzőnek, hiszen apaként mindent elkövetek a gyerekemért, a kérdést is ezért tettem itt fel, mert érdekel a gyerekem.
Az esküvő helyszinére elég nagy foglalót adtunk, meggondolandó, hogy lemondjuk e egyáltalán.
A kedvesem megértő, elfogadná a döntésemet, ha halasztani szeretném az esküvőt, egyébként születésétől ismerik egymást a gyerekemmel.
A gyermekem az előbb azt mondta, hogy az anyagiak miatt nem szeretné, hogy hivatalossá tegyem a kapcsolatomat.
Szó sincs itt arról, hogy idővel elfogadná azt, hogy összeházasodunk, azt kéri, hogy soha ne legyen esküvőnk.
A gyereked csak attol fo$$$ik h a no elveszi tole amit a gyereked orokolne. Ennyi.
Papirozzatok le. Stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!