Normális és más is van így az édesanyjával?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az anyukámat és egyszerűen,ha nincs a közelben vagy dolgozik akkor még enni sincs kedvem. 25 éves vagyok és nagyon félek, hogy nélküli egyszerűen meghalnék. Nagyon rossz érzés folyamatosan a sírás kerülget,ha nincs mellettem.2021. jún. 22. 14:00
2/11 anonim válasza:
nem normalis, en is szeretem az anyamat, de orultem hogy 18 evesen elkoltozhettem tole. menj pszichologushoz, valoszinueleg valamilyen egeszsegtelen kotodesi minta van a hatterben
3/11 anonim válasza:
Szerintem sem normális, ebben a korban már a saját jövődet kellene tervezned, saját család, egzisztencia, nem pedig anyut lesni. Természetesen lehet szeretni az édesanyánkat, de normális keretek között. Igaz, én picit idősebb vagyok nálad, anyukám is nagyon szeretem, de jelenleg a férjemmel, az épülő házunkkal, a gyerekeimmel, a kacsákkal, tyúkokkal foglalkozom.
4/11 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam, hogy egy pszichológusnak el kellene mondanom ezt. Csak nem tudom mit fog rá mondani
2021. jún. 22. 14:16
5/11 anonim válasza:
F vagy N vagy???
Honnan eredhet nálad ezt a (már-már kóros) függőség? Próbáltál már gondolkodni rajta?
6/11 anonim válasza:
Ez nem normális, de már óvodás kor után nem egészséges. Ilyet h az anyja után sír és még enni sincs kedve egy szeparacios szorongásos baba csinál. Max 2 - 3 éves koráig
7/11 anonim válasza:
Kérdező, amúgy normális a szociális életed? Dolgozol? Vannak barátaid? Eljársz társaságba? st.bstb.?
8/11 anonim válasza:
Pszichológushoz nyugodtan menj, ha van lehetőséged. Ő tanul olyan támogató technikákat, amik segíteni fognak neked.
9/11 anonim válasza:
Mindekèppen menj el egy JÓ pszichológushoz. A saját jövőd függhet ettől, mert ha ez így marad sosem lesz telejsen normális èleted.
10/11 anonim válasza:
Kerdező, anyukád is ennyire ragaszkodik hozzád? Nem emiatt érzed úgyvh kötelességed mellette mqradni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!