Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem sok ez egy kicsit? Barátnőm beszámolt róla az édesanyjának hogy amikor ott aludtunk náluk egy szobával arréb kielégített szájjal. 🫣🫣🫣
Figyelt kérdés
Az rendben hogy mindent meg kell beszélni az anya és a lányának de ez kicsit dúrva nem?
Utólag mondta el, hogy az édesanyja mondta neki hogy ezt csináljuk otthon és ne amikor ott vagyunk náluk.
2024. febr. 8. 23:15
21/41 anonim válasza:
Szerintem csak tippet kért az anyjától, hogy mit kell csinálni egy pénisszel, ami olyan mint egy fonnyadt bébirépa, és ami csak akkor keményedik, ha David Hasselhoff van a tévében.
22/41 anonim válasza:
Nem tudom hány éves, mert nem írtad, de van ilyen. Nekem is volt régen ilyen barátnőm. Ha jól tippelek, 18 alatti, mert azok még nagyon büszkék az anyjuk elött is, hogy felnőttek és nővé váltak, de agyilag sajnos még messze vannak a felnőttségtől.Ami gáz, hogy bizonygatja, hogy ő mennyire odaadó, hogy neked jó legyen. Na ez rosszabb lesz később
23/41 anonim válasza:
Volt ilyen csajom ez még csak a kezdet. Engem zavart nagyon.
24/41 anonim válasza:
22-es: Ez nem korfüggő. Sajnos vannak, akik nem válnak le normálisan a szüleikről, nem alakulnak ki a normális énhatáraik. Egy normális családban ezt nem mondogatják egymásnak. Ehhez prűdnek se kell lenni, ez csupán annyi, hogy mindenkinek megvan a privát szférája.
25/41 A kérdező kommentje:
35 éves.
Én 39 vagyok.
Ma 8:43!
Csak a kezdet?
Ajaj.
2024. febr. 9. 15:21
26/41 anonim válasza:
Engem nagyon nyitottan és egészségesen nevelt az anyám, minden kérdésemre válaszolt, kb. semmi nem volt ciki, a normális keretek között. Ez viszont messze túl van a normalitás határain, ahogy már korábban is írták, van olyan, hogy privát szféra, és van olyan, hogy diszkréció. A szexuális életem részletei nem tartoznak az anyámra, a páromé meg végképp nem. És nem, nem kell mindent megbeszélni anyának és lányának, vannak olyan dolgok, amik nem tartoznak másra. Szerintem ez krva beteg...
27/41 anonim válasza:
Aki nem hiszi el, hogy létezik ilyen, annak elmondom, hogy olvastam olyan történetet, ahol egy férfi udvarolt egy harmincas, szűz orvosnőnek. A doktornő nem engedte, hogy lefeküdjenek esküvő előtt, de ez még semmi. Amikor először csókolóztak, azt is elmondta a szüleinek. Ez olyanoknál fordul elő, ahol nem történt meg az egészséges felnőtté válás. A kérdező készüljön fel, hogy ha kapcsolatban marad ezzel a nővel, a szülők mindenbe bele fognak szólni, még a szexbe is. Arra kicsi az esély, hogy 35 felett még képes megváltozni.
28/41 A kérdező kommentje:
Volt sok pasija előttem tartós és rövidebb is.
Én leszartam volna hogy megbeszéli vele a hátam mögött.
De így hogy tudok róla így másabb. Így hogy megtudtam hogy tud róla így gáz egy kicsit.
2024. febr. 9. 20:11
29/41 anonim válasza:
Jól van, valld be, hogy az zavar, hogy annak a szottyadt öregasszonynak most is a fütykösöd jár az eszében.
30/41 A kérdező kommentje:
29/29
Nem tartja magát olyan jól. 😜😜
2024. febr. 9. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!