Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Öngyilkos akar lenni a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öngyilkos akar lenni a barátom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok .. szakítani akarok a barátommal mivel már nem szeretem vagyis nem úgy mint az elején és ha nem vagyok vele már nem is hiányzik .. ezt el is mondtam de neki persze erre egyből az volt a válasza hogy akkor leszúrom magamat.. nagyon félek mert amikor még kisebb volt meghalt az apukája és ő rá esküdött meg nekem hogyha otthagyom akkor öngyilkos lesz. Nem is tudom mi lenne velem ha ő meghalna :( ő 16 éves .. Nem tudom mit tegyek .. Segítsetek !!
2010. okt. 24. 11:08
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:
100%

szerintem ha feldobja a talpát senki sem fog téged hibáztatni, nyugodtan mondd meg neki hogy 1 idióta és nem szereted

18/f

2010. nov. 1. 22:44
 32/42 anonim ***** válasza:

Amit neked mondott, na ezt hívják érzelmi zsarolásnak. Ha tényleg szeretne, ilyet soha nem mondana.

Ne foglalkozzál vele, úgysem fog semmit csinálni, csak jár a szája.

2010. nov. 1. 22:51
 33/42 anonim ***** válasza:

Zsarol és ha tényleg megtenné azt nem miatad tenné.

Egyszerüen rájött hogy a világ sz'r és az élet nehéz, nem akkar szembenézni a világ nehézségeivel, persze nem mondja ki hogy lúzer inkább rád kenni a felelőséget.

Ne meny bele a játékba, közöld vele hogy az ő döntéseihez neked semmi közöd.

2010. nov. 1. 22:53
 34/42 199303 ***** válasza:

szia. én is voltam ilyen helyzetben h a barátom érzelmileg zsarolt h ha szakitok vele akor megöli magát. ezért vele maradtam még egy ideig de nem sokáig. szépen lassan rájjötem h ha szeretne akor elengedne engem h legyek boldog. végül szakitotam vele és még most is él szerencsére:) a fiuk ezt csak ugy mondják h maguk melet tartsanak de hidd el nem fogja magát megölni csak ugy mondja h melete maradj :)

17/L

2010. nov. 2. 08:46
 35/42 A kérdező kommentje:
Köszöönöm :)
2010. nov. 2. 10:16
 36/42 anonim ***** válasza:
szia kérdezö.nagyon érdekel,h mi let veled azota?szakitotatok,vagy folytatátok?
2010. nov. 24. 20:42
 37/42 A kérdező kommentje:

Szia , szakítottunk , és.. csodák csodájára él és virúl..

:D

2010. nov. 25. 19:23
 38/42 anonim ***** válasza:
szia.örülök neki,remélem,h jobbra fordult,fordul az életed és találsz magadnak sokal jobbat,hozzád illöt!!!!!!!!!!
2010. nov. 30. 21:16
 39/42 anonim ***** válasza:
Felejtsd el, már leírták sokan. Ha most zsarol, akármikor zsarolhat. Egyébként 16 évesen még csak egy szaros, már elnézést. Úgy beszélsz róla és értékeled, mintha egy komoly, felelős érett férfi lenne. 16 évesen nem az, és nem kell ilyen véresen komolyan venni, te is más szemmel néznéd ezt az egészet mondjuk 18 évesen, hidd el. Nem házaspár vagytok, csak készültök ezekkel a "járásokkal" az életre. Te is tudod, hogy ez így nem működhet.
2010. dec. 1. 15:35
 40/42 anonim ***** válasza:

Most látom, hogy már szakítottatok és él. Nahát! Mégsem olyan komolyak a legény szándékai, mint mutatta?

Látod, ebben a korban nem kell ilyeneket készpénznek venni.

2010. dec. 1. 15:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!