Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öngyilkos akar lenni a barátom! Mit tegyek?
szerintem ha feldobja a talpát senki sem fog téged hibáztatni, nyugodtan mondd meg neki hogy 1 idióta és nem szereted
18/f
Amit neked mondott, na ezt hívják érzelmi zsarolásnak. Ha tényleg szeretne, ilyet soha nem mondana.
Ne foglalkozzál vele, úgysem fog semmit csinálni, csak jár a szája.
Zsarol és ha tényleg megtenné azt nem miatad tenné.
Egyszerüen rájött hogy a világ sz'r és az élet nehéz, nem akkar szembenézni a világ nehézségeivel, persze nem mondja ki hogy lúzer inkább rád kenni a felelőséget.
Ne meny bele a játékba, közöld vele hogy az ő döntéseihez neked semmi közöd.
szia. én is voltam ilyen helyzetben h a barátom érzelmileg zsarolt h ha szakitok vele akor megöli magát. ezért vele maradtam még egy ideig de nem sokáig. szépen lassan rájjötem h ha szeretne akor elengedne engem h legyek boldog. végül szakitotam vele és még most is él szerencsére:) a fiuk ezt csak ugy mondják h maguk melet tartsanak de hidd el nem fogja magát megölni csak ugy mondja h melete maradj :)
17/L
Szia , szakítottunk , és.. csodák csodájára él és virúl..
:D
Most látom, hogy már szakítottatok és él. Nahát! Mégsem olyan komolyak a legény szándékai, mint mutatta?
Látod, ebben a korban nem kell ilyeneket készpénznek venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!