Öngyilkos lett a barátom, hogy dolgozzam fel?
Tegnap felakasztotta magát a barátom és a testvére találta meg. Családi belügyként titokba tartották az okát, amit szintén ma tudtam meg. (játékszenvedély) Sajnos nem nézte ki belőle senki, ahogy én sem. Egyszerűen nem értem, miért kellett ezt tennie. Hogy lehet ezt feldolgozni, felfogni?
Szégyen-nem szégyen sírok felnőtt férfi fejjel. Mit lehet tenni:S
Részvétem:S
És szerintem, most így nem lehet feldolgozni. Pár hétig biztosan nagyon rossz lesz nélküle, de legyél sokat más barátaiddal, ha van barátnőd, akkor menjetek "romantikázni" pl moziba, étterembe akárhová. Mindegy, csak tereld el erről a figyelmed. És hidd el előbb utóbb jobb lesz.
(16/L)
Barátja voltál és nem tudtad hogy játszik??? Hmm hmm.
Ugye nem kollégista vagy akinek állítólag meghalt egyik nap az anyja?
Nagyon sajnálom, fogadd őszinte részvétemet.
Keress fel pszichológust vagy talán papot akiknek kiöntheted a szíved.
Legyél sokat együtt családdal, szeretteiddel.
Köszönöm. Nem voltam vele napi kapcsolatban, munkánk miatt sem. Gépezett, de nem volt szembetűnő, hogy bajban lenne. Nem értem, miért menekült. Emberileg a legnormálisabb, humoros és kedves. Nem volt jellemző a magába fordulás, a gyáva megfutamodás. Képtelen vagyok felfogni, hogy nincs többé. Próbáltam a testvérét is vigasztalni, de nem tudtam neki mit mondani, csak hápogtam:S Mégis mit tehetnék-vissza nem tudom hozni:(
S nagyon hiányzik. Most, hogy tudom nincs többé, s el sem búcsúzhatott tőle az ember... nyomorult egy érzés...
Pár hete az unokatestvérem ugyanígy lett öngyilkos.
Végig egy gondolat vezérelt: Ő akarta így! Ha valaki választ egy utat hagyni kell. Arra gondolj, hogy ő azt tette, amit akart, tehát úgy cselekedett, ahogy akart. Nem vagyunk mindannyian képesek felvenni a kesztyűt az élet adta pofonokkal szemben. Neki innentől nincs gondja, nincs baja, pihen, elutazott. És biztos nem akarja, hogy gyászolják.
Én is nagyon sajnálom:( Részvétem:(
nem szégyen ha sírsz, sőt jobb mintha magadban tartanád...mert az sem jó...
nem könnyű egy ilyet feldolgozni, de gondolj arra, h ő már egy nagyon jó helyen van, és nem szeretné ha szomorkodnál miatta:)
mindig ott lesz veled és a szívedben őrizd meg szép emlékként:)
nem tudom mennyire vagy vallásos, de ha csak pár szóban is imádkozz érte, h örök nyugodalma legyen:)
biztosan ő is azt szeretné, h feldolgozd, és boldog, vidám legyél..:)
hallgass zenét, tereld el a figyelmedet, beszélgess vagy amihez kedved van:)
tudom, h könnyű ezeket nekem írnom...de remélem azért segítek neked a soraimmal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!