Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Öngyilkos lett a barátom,...

Werte kérdése:

Öngyilkos lett a barátom, hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés

Tegnap felakasztotta magát a barátom és a testvére találta meg. Családi belügyként titokba tartották az okát, amit szintén ma tudtam meg. (játékszenvedély) Sajnos nem nézte ki belőle senki, ahogy én sem. Egyszerűen nem értem, miért kellett ezt tennie. Hogy lehet ezt feldolgozni, felfogni?

Szégyen-nem szégyen sírok felnőtt férfi fejjel. Mit lehet tenni:S

2010. máj. 21. 14:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
33%
Hány éves volt és Te hány éves vagy? Mióta voltatok barátok?
2010. máj. 21. 16:02
 12/13 A kérdező kommentje:
7 éve voltunk barátok és mindketten 27 évesek...
2010. máj. 21. 16:15
 13/13 anonim ***** válasza:
77%
Ez egy szörnyű helyzet, amiben mindenki csak arra tud gondolni: "hogy nem vettem észre?"... Próbálj ne ezen gondolkodni! Tudod, akik hangoztatják azt, hogy belül valami nagyon fáj, valószínűleg segítségre vágynak, és nem akarnak valóban véget vetni az életüknek! Aki igazán el van keseredve ott legbelül, az sosem fogja kimondani mire készül. Nem is készülhet fel rá senki. Vigasztaljon az a tudat, hogy valamiért ő ezt az utat választotta, és bármilyen hülyén is hangzik, ha ő így látta jónak, akkor próbáld "támogatni" támogatni ebben a döntésében. A testvére gondolom duplán kapott a dologból, hisz lógva találni az egyik szerettére, azért elég kemény. Nem elég megbirkózni a tudattal, még az a kép is örökké élni fog benne. Sírd ki magad, ez egyáltalán nem szégyen, és támogassátok egymást a testvérével, amennyire egy ilyen helyzetben lehet! 20/L
2010. máj. 22. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!