Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öngyilkos akar lenni a barátom! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok .. szakítani akarok a barátommal mivel már nem szeretem vagyis nem úgy mint az elején és ha nem vagyok vele már nem is hiányzik .. ezt el is mondtam de neki persze erre egyből az volt a válasza hogy akkor leszúrom magamat.. nagyon félek mert amikor még kisebb volt meghalt az apukája és ő rá esküdött meg nekem hogyha otthagyom akkor öngyilkos lesz. Nem is tudom mi lenne velem ha ő meghalna :( ő 16 éves .. Nem tudom mit tegyek .. Segítsetek !!2010. okt. 24. 11:08
2/42 anonim válasza:
A barátod egy rohadt kis zsaroló... És szerintem tuti nem lesz bátorsága öngyilkosságot elkövetni.
3/42 anonim válasza:
ebben az esetben az elsőnek igaza van...
4/42 anonim válasza:
mond meg neki, hogy ha valóban szeretne, akkor nem akarna érzelmileg zsarolni. ergó nem szeret. rakjad csak ki, nem a te dolgod lesz.
5/42 anonim válasza:
Érzelmileg zsarol..Ez aztán a férfi..
Csatlakozom az első íróhoz.
"Aki hülye az haljon meg"
6/42 anonim válasza:
"ha nem vagyok vele már nem is hiányzik"
"Nem is tudom mi lenne velem ha ő meghalna :("
most akkor hiányozna vagy nem?
7/42 anonim válasza:
Mondd neki,hogy ne szúrja le magát,az nem elég látványos.Ugorjon inkább fejest egy csavart szaltóval a Duna-pláza tetejéről,2 percig akár híres is lehet ha kivonul a Fókusz.
8/42 A kérdező kommentje:
Igen.. már nem hiányzik amikor nem vagyunk együtt de viszont nagyon rosszul érezném magamat ha miattam halna meg..
2010. okt. 24. 11:41
9/42 anonim válasza:
Aki ilyennel zsarol az nem ember. Nem is h*lyének nevezném, közelebb áll az aljas szemét patkányhoz. A helyedbe szó nélkül lépnék ki ebből a kapcsolatból, ha van rá mód. Talán egy rövid "kegyelemdöfő", de mindent tisztázó és felvilágosító levél utoljára még belefér, csak hogy ne keressen, illetve a későbbi felkeresések (zaklatások) lehetséges szankciói még bele kerülhetnek - ha érted, mire gondolok.
10/42 anonim válasza:
most figy..
akivel most vagyok lány ő olyan hogy nagyon szeretem imádom. de ha nekem bejelentené hogy nem szeret el akar hagyni én is azt érezném hogy meg akarok halni.. sőt 100% h sírnék is sose zsarolnám meg azzal ha elhagysz akkor megölöm magam mert szeretem.. és nem akarok neki fájdalmat.. tehát.. inkább én mint ő.. szenvedjen am meg érzelmi csalódásba még senki sem halt bele.... am meg a barátodnak megmondhatod... hogy sajnálod de ez van.. megtenni nem fogja... ha egy kicsit is szeret.. nem okoz neked ezzel fájdalmat.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!