Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öngyilkos akar lenni a barátom! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok .. szakítani akarok a barátommal mivel már nem szeretem vagyis nem úgy mint az elején és ha nem vagyok vele már nem is hiányzik .. ezt el is mondtam de neki persze erre egyből az volt a válasza hogy akkor leszúrom magamat.. nagyon félek mert amikor még kisebb volt meghalt az apukája és ő rá esküdött meg nekem hogyha otthagyom akkor öngyilkos lesz. Nem is tudom mi lenne velem ha ő meghalna :( ő 16 éves .. Nem tudom mit tegyek .. Segítsetek !!2010. okt. 24. 11:08
11/42 anonim válasza:
Érzelmi zsarolásról hallottál már? Tipikus példája ez az eset. Gondolj bele, ennyi erővel akármire rávehetne. Nem a te felelősséged. Szólj a szüleinek vagy ilyesmi, de ne befolyásoljon.
12/42 anonim válasza:
12:11 - nem az a baj, hogy mit éreznél. Sokan azt éreznék, amit te, a baj az, hogy önző, gyáva módon ezzel meg is zsarolod a másikat, kivetíted, csak hogy szenvedni lásd, büntetést mérsz ki rá, mert el akarod hagyni. Közbe ez a legalja, amit megtehetsz, egy nulla, egy féreg leszel, a lány inkább szán, mintsem hogy tisztelne ezután, vagy egyenesen meggyűlöl és mégis otthagy, vállalva hosszú évekre annak a terhét, ha mégis megteszed. Természetesen nem rád gondolok, csak így akartam érzékeltetni a dolgot. A legutolsó dolog kivetíteni a másikra saját szenvedésünket, gyengeségünket. Az ilyen ember nem ember.
13/42 anonim válasza:
és én is ugyan ezt mondtam.. h nem szereti mert akkor nem okozna neki ilyet.. és inkább szenvednék mint sem a barátnőm és elvileg igy kéne a kérdező barátjának is viselkedni
14/42 anonim válasza:
Ez 1 nagy marhaság, h. csak miattad ölné meg magát.. ha valaki egy szakítás miatt erre vetemedik, ott már az élete többi részén is gáz van, elégedetlen, stb...
Egy ép eszű ember nem ölné meg magát ez miatt.
Amúgymeg szerintem sem meri megtenni!
15/42 anonim válasza:
Ha komolyan gondolja, nem hirdetné világszerte. Zsarolni akar, nem tudom miért lenne neki jó, ha szánalomból járnál vele..
16/42 anonim válasza:
és ő még csak 16, amikor az én akkori 21 éves pasim zsarolt ezzel? vicc. nehogy higgy neki, túlságosan szereti a szánalmas szaros kis életét ahhoz, hogy véget vessen neki. ne aggódj, nem fog semmit csinálni.
17/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek .. hát. a szüleimre nem nagyon számíthatok mivel nem vagyunk valami jóban .. de ez most lényegtelen . Mondtam énis neki hogyha egy kicsit is szeret akkor nem fogja megtenni de semmi :( nem tudom megértetni vele hogy mi lenne pl az anyukájával ha ő is itthagyná .. meg ott a bátya nagyon szeretik egymást és így is .. :S
2010. okt. 24. 13:29
18/42 A kérdező kommentje:
És mint már írtam az apukája meghalt.. az anyukája pedig nem igazán foglalkozik vele . szal :/
2010. okt. 24. 15:12
19/42 anonim válasza:
aki hülyén él, úgyis hal meg...
10ezret simán feltennék rá hogy nem öli meg magát...
talán megfogja a kést és döfne...de nem fogja megtenni.
ha nemszereted mond meg neki.Zsarolással semmi nem oldható meg...
F/16
20/42 A kérdező kommentje:
köszönöm !!:(
2010. okt. 24. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!