Mit tegyek ha egy jó barátom öngyilkos akar lenni?
Szuleivel nem tudsz beszelni?
Vagy esetleg egy hetvegen nem tudod meglatogatni?
Addig dumalni, hogy te figyi felugrok, es maglatogatlak elmegyunk kirandulni stb, egy moziba,akarhova.
Esetleg javasold neki, hogy nezze meg a The Secret filmet.
Hatha felrazza.
A www.titokfilm.hu-n meg tudja nezni online egybol, nem kell letoltenie sem.
Amilyen gyorsan csak tudsz rohamj oda hozzá és ködözd le!!!
Na jó nem kell enyire brutálisnak lenned. :) Pontosan nem tudom, hogy miért is nem tudsz oda menni hozzá, de ha a szüleid az a kadáj akkor mindenképpen közöld velük, hogy hogyan is állnak a dolgok. Jó persze nem kell mindent kipakolni de a legszükségesebbeket mond el nekik. Lehet, hogy tudnak segíteni ;). Akár az is lehet, hogy előtudják keríteni a barátnőd szüleit... Amennyiben mégsem tudsz eljutni hozzá akkor bezsélges vele telefonon, vagy msn-en, vagy e-mailben vagy tök mindegy, hogy hogyan de tartsd vele a kapcsolatot!!! Esetleg rejts el egy-egy ilyen mondatot: Ugye tudod, hogy nagyon hiányoznál ha nem lennél? Ha meghalnál én öngyilkos lennék. Szóval éreztesd, hogy van valaki akiért felelős! És van valaki akire számíthat :)
Helyes! Egyébként tudom, milyen nehéz ilyenkor "jó" barátnak lenni. -Szóljak valakinek, ne szóljak? -Haragudni fog, nem fog haraguni hogy ezt teszem? Elérkezett az a pillanat, amikor már tényleg cselekednem kell?
Én úgy gondolom, mindenféleképpen. Bár nem tudom mennyire szoros a kapcsolatotok, de ha ez az egész lezajlott, és esetleg megharagudna, mert "intézkedtél", azt idővel úgyis megbocsájtja majd. Viszont ha valami hülyeséget csinál, az már nem visszafordítható.
Most biztos nehéz, mert holtponton van, de ha ezen túl lesztek, csak jobb lesz majd. Idővel, -hogy Máté Péter halhatatlan szavaival éljek- rájön, hogy "olyan hosszú még az út". Annyi szép és jó vár még rá az életében, de érthetően az első pofonok nagyon tudnak fájni.
00:25-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!