Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Közös áruhitel de ő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közös áruhitel de ő nem fizeti a részét?

Figyelt kérdés

Párommal van egy közös áruhitelünk,de nála elég sűrűn elofordul,hogy nem fizeti a részét,így ez is rám marad és már eléggé zavar a dolog,viszont az en nevemen van sajnos igy ha en nem fizetem nekem szarmazik karom belole igy az o reszet is mindig hozza kell tennem

Mit lehet tenni ilyen esetben? Nem lehet valahogy felbontani? Ha valakinek volt hasonlo ügye szivesen hallgatnam a tapasztalatokat:)

2024. jan. 30. 21:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szépen fogod a másik telefont és eladod te. Így is buksz valamennyit, de kevesebbet. A pasit meg kivágod.
2024. jan. 30. 21:50
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
De nem érted. Az a te telefonod, ha a te neveden van a hitel. TE adhatod el, ő nem. (Mármint eladhatja, ha balfas-z vagy.) Mennyit fizetett ki belőle eddig? Te adod el a telefont, annyit visszaadsz max neki. Neki ennyi jár maximum, nem a telefon ára.
2024. jan. 30. 21:51
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor adja oda a telefont neked, végül is semmi köze hozzá ha nem fizette te meg add el és fizesd a hitelt.
2024. jan. 30. 21:52
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2024. jan. 30. 21:58
 15/16 anonim ***** válasza:
72%
Ogy, ahogy a 11 es irja! Szépen eladod!!!! Te neveden van, tiéd!
2024. jan. 31. 07:07
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Jó, de egy nő miért teheti meg, hogy szégyel az anyukája és a gyerekei előtt, de az Ő és a gyerekei telefonszámláját én fizetem. Messengeren szakít éjszaka, de a telefon előfizetéssel kapcsolatban semmit nem ír? Utána kibékültünk, viszont hálistennek azóta már végleg vége és van egy új párom. De szerintem akkor is gusztustalan volt amit csinált az exbarátnőm.
2024. febr. 1. 05:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.