Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös áruhitel de ő nem fizeti a részét?
Figyelt kérdés
Párommal van egy közös áruhitelünk,de nála elég sűrűn elofordul,hogy nem fizeti a részét,így ez is rám marad és már eléggé zavar a dolog,viszont az en nevemen van sajnos igy ha en nem fizetem nekem szarmazik karom belole igy az o reszet is mindig hozza kell tennem
Mit lehet tenni ilyen esetben? Nem lehet valahogy felbontani? Ha valakinek volt hasonlo ügye szivesen hallgatnam a tapasztalatokat:)
Akkor szépen fogod a másik telefont és eladod te. Így is buksz valamennyit, de kevesebbet. A pasit meg kivágod.
2024. jan. 30. 21:50
12/16 anonim válasza:
De nem érted. Az a te telefonod, ha a te neveden van a hitel. TE adhatod el, ő nem. (Mármint eladhatja, ha balfas-z vagy.) Mennyit fizetett ki belőle eddig? Te adod el a telefont, annyit visszaadsz max neki. Neki ennyi jár maximum, nem a telefon ára.
2024. jan. 30. 21:51
13/16 anonim válasza:
Akkor adja oda a telefont neked, végül is semmi köze hozzá ha nem fizette te meg add el és fizesd a hitelt.
2024. jan. 30. 21:52
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2024. jan. 30. 21:58
15/16 anonim válasza:
Ogy, ahogy a 11 es irja! Szépen eladod!!!! Te neveden van, tiéd!
2024. jan. 31. 07:07
16/16 anonim válasza:
Jó, de egy nő miért teheti meg, hogy szégyel az anyukája és a gyerekei előtt, de az Ő és a gyerekei telefonszámláját én fizetem. Messengeren szakít éjszaka, de a telefon előfizetéssel kapcsolatban semmit nem ír? Utána kibékültünk, viszont hálistennek azóta már végleg vége és van egy új párom. De szerintem akkor is gusztustalan volt amit csinált az exbarátnőm.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.