Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratom uralkodni probal rajtam?
"Nagyon zavar ez de szakítani mégse szeretnek."
Pedig ez tipikus megszöksz vagy megszoksz eset.
Ő jelenleg biztosan nem fog változni, mert nincs rá motivációja. A veled való kapcsolata egy kis királyság, ahol ő uralkodik. Neki így jó.
Ha nem szakítasz, akkor el kell fogadnod ezt a helyzetet.
Ennyi a lényeg.
2024. jan. 27. 11:41
Még valami:
Benne van a pakliban, hogy a végén már szakítani is nehezen tudsz majd vele, mert nem fogja elfogadni, zaklatni fog.
Eldurvulhat a helyzet, mivel nem komplett a pasi. Habár azért itt kettőn áll a vásár, hiszen abból kifolyólag, hogy tudsz hozzá vonzódni, azt mutatja, hogy veled sincs minden rendben.
Lehet apukád ilyen volt, azért tetszenek az ilyen pasik.
Érdemes lenne felkeresned egy pszichológust/pszichiátert. Ha ugyanis ettől a fazontól megszabadulsz, nem kizárt, jön majd egy ugyanilyen, és kezdődik minden elölről.
#1 voltam.
2024. jan. 27. 11:45
Olvasd el amit leírtál. Nem szeret, csak manipulál és kontroll alatt tart. Nem kertelek, meg fogsz nyomorodni, ha nem szakítasz.
2024. jan. 27. 11:46
Na mégegy komplexusos aki a párjára vetíti ki a serüléseit.
2024. jan. 27. 12:15
Ha nem szakítasz hamarosan össze fog téged verni. Te tudod. De azért gyerek ne szülessen, jó? Szenvedj csak te ha nem akarod elhagyni.
2024. jan. 27. 12:24
Exem is ilyen volt. Gondolom azért nem szakítottál még mert az elején elhitette veled hogy ő milyen rendes. Manipulál téged. Én is bedőltem, ráadásul az első kapcsolatom volt és nem tudtam, hogy lehet velem jól is bánni. És ahogy írta itt az egyik válaszoló nekem sem fogadta el és zaklatott az egész családjával egy hónapig. Ja és meg fog verni ez igaz. Nálam is elkezdte a fizikai bántalmazást. Nem jutott a konkrét megverésig de ha még egy évet vele vagyok akkor tuti kaptam volna...
2024. jan. 27. 13:43
Te is akarod őt irányítani a szerencsejátékban (cigi is rossz ám!), meg ugye ki tudja miben még. Szakítsatok, egyikőtök se érett egy kapcsolatra, de főleg a pasi a féltékenységével
2024. jan. 27. 14:34
Ezt csírájában el kellett volna nyomnod. Megmondani, hogy ilyen nincs és ellenben mehet.
35/F
2024. jan. 27. 20:42
Megtiltja? Nem engedi? Ki ő neked?
"Nagyon zavar ez de szakítani mégse szeretnek."
Ha nagyon zavar, szakítani kell. Ez jobb már nem lesz.
2024. jan. 27. 20:58
10/14 A kérdező kommentje:
inkabb szeretnek erre valamilyen megoldast talalni mintsem szakitani. Azert probalom enis “iranyitani” szerencsejatekkal kapcsolatban mert megegyeztunk ha o se akkor ense. de neki ez nem megy. Szerintem sose bantana engem fizikailag, latszik rajta hogy szeret engem, nem az a fajta aki zaklatna szakitas utan. Inkabb az aki utana kibeszelne a haverjainak max
További kérdések: