Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baratom uralkodni probal rajtam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratom uralkodni probal rajtam?

Figyelt kérdés
Sziasztok annyi a lényeg, hogy az utóbbi idoben a barátom megtiltja hogy azt csináljak amit szeretnek. Nem engedi hogy a lány barátaimmal legyek ugyanis megsértődik hogy ok fontosabbak, miközben napokig nem is találkozok veluk. ebből kifolyólag el se merem mondani hogy (legyen sari) sárival elmegyek sétálni vagy beülök valahova. Betegesen féltékeny a lany barataimra, nem engedi hogy dohanyozzak miközben evek óta csinálom, elhiszem hogy zavarja de nem o anyukám hogy eldöntse. Próbáltam minimalizálni es eltüntetni a szagát. O meg szerencsejáték függő es megígérte hogy abbahygja, de mégse:( Nagyon zavar ez de szakítani mégse szeretnek.

2024. jan. 27. 11:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Inkabb az aki utana kibeszelne a haverjainak max"

Gondolod, hogy tisztel és fontos vagy neki, ha kibeszélne a hátad mögött?

2024. jan. 27. 22:21
 12/14 anonim ***** válasza:

"Baratom uralkodni probal rajtam?"

Igen. És sikerül is neki, mert hagyod.

Miből gondolod, hogy a barátod, ha ellened tesz?

2024. jan. 27. 22:22
 13/14 A kérdező kommentje:
abbol gonfolom hogy a baratom hogy mar evek ota egyutt vagyunk
2024. jan. 28. 07:07
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Akkor te is a nehezebb úton fogod megtanulni. Én is voltam így, lelkileg és fizikailag tönkre vágott, de megtanultam.
2024. jan. 28. 12:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!