Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex nélkül meddig lehet fenntartani egy házasságot?
"itt elég gyakori.
olyan nők írogatnak ide akiket még csak bottal se piszkálná meg egy pasi ezért már teljesen pókhálósak és flusztáltak."
Ezt is te írtad egy másik kérdéshez nemrég fogadjunk :D fluszt... na jó kiégtem.
Mi vagy te parasztgyerek 8 általánost végzett szexológus vagy mi? :D
Tipikus mikor a legsötétebb okoskodik. Tudom a férjezettekről is miket mond a te fajtád, a férjemnek van ilyen munkatársa állandóan arról kérdezgeti megcsaljuk e egymást kb a hálószobába bejönne hogy leellenőrizze hányszor vagyunk együtt. Nem értem mi a baja az ilyen pletykafészkeknek, sötét titkokat árulnak el neked na képzelem.
Pletykafészek? Én mindenki titkát őrzöm, csak általánosságban beszéltem.
Nem írtam semmi ilyesmit sehova. Álomvilágba éltek.
Én tudom hány olyan nővel jártam össze, akinek párja/férje volt. Meg a nős/barátnős barátaim sem épp szentek, meg úgy kb senki sem az. Csak azok tudnak a sötét titkokról akik nem pofáznak névvel senkiről. Sajnálom, ha magadra ismertél. Kivétel persze mindíg van, meg mindenki azt hiszi az ő párja szent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!