Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szex nélkül meddig lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex nélkül meddig lehet fenntartani egy házasságot?

Figyelt kérdés
Sajnos esetemben a szülések maradandó problémákat okoztak, igy a szex sajnos már nem része a kapcsolatunknak. Van arra bármi remény, hogy szex nélkül is fenn tudjuk tartani a kapcsolatunkat?
2024. jan. 25. 16:52
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
8%
Én középkorúként eleve nem szexelnek már
2024. jan. 25. 17:16
 12/35 anonim ***** válasza:
52%
Ez teljesen felejtős. Vagy dolgozzatok rajta, hogy működjőn, vagy rövid úton kuka az egész.
2024. jan. 25. 17:25
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Szabad tudni mik azok a maradandó problémák?
2024. jan. 25. 17:28
 14/35 anonim ***** válasza:
Nem értem miért nem lehet szexelni komolyan.
2024. jan. 25. 17:28
 15/35 A kérdező kommentje:
Ő remekül elvan szex nélkül, én rosszabbul viselem, de nekem másik kapcsolatban sem lenne több esélyem. Nem tudom, hogy hogyan tudnánk az érzelmi eltávolodást csökkenteni, esetleg visszafordítani.
2024. jan. 25. 17:29
 16/35 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem lép félre?
2024. jan. 25. 17:30
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk 7 év után lett vége, mert szinte alig volt szex a szülés után. Éves szinten egy kezemen meg tudtam volna számolni, és nem volt a szüléssel semmi probléma. Egyszerűen úgy döntött a párom,hogy már nem kellek neki,pedig előtte 2 naponta ő provokálta ki.

47F

2024. jan. 25. 17:37
 18/35 A kérdező kommentje:

Biztos, hogy nem lép félre.

A problémáim a nehéz szülések következményei. A hüvelyem olyan heges, hogy nem tágul, már a behatolaskor reped, vérzik, volt, hogy a sürgőssegire kellett mennem, hogy összevarrjanak, pedig csak próbálkoztunk. Emellé visszamaradt egy eleg durva inkontinenciám, amivel már műtöttek is, de csak rosszabb lett. Pelenkabugyit hordok éjjel-nappal, ez sem túl vágyfokozó, mint ahogy az sem, hogy nem tudom tartani a vizeletemet.

Fogalmam sincs, hogyan lehetne ezen változtatni, mert tényleg nem rajtam múlik viszont őt sem hibáztathatom, hogy így már nem kíván.

2024. jan. 25. 17:42
 19/35 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező őszintén sajnálom az egészet. Annyi remény még van, hogy egy ideig megfelel neki az orális szex és hasonlók, de jó lenne "engedni" nyitott kapcsolat felé ha nem akarod, hogy megcsaljon a hátad mögött.
2024. jan. 25. 17:48
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy van rá remény, sok férfi elfelejt férfiként működni szülés után. Vagy annyira szereti a feleségét, hogy lemond a szexről örökre. De kicsi már arra az esély.
2024. jan. 25. 17:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!