Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex nélkül meddig lehet fenntartani egy házasságot?
Nálunk 7 év után lett vége, mert szinte alig volt szex a szülés után. Éves szinten egy kezemen meg tudtam volna számolni, és nem volt a szüléssel semmi probléma. Egyszerűen úgy döntött a párom,hogy már nem kellek neki,pedig előtte 2 naponta ő provokálta ki.
47F
Biztos, hogy nem lép félre.
A problémáim a nehéz szülések következményei. A hüvelyem olyan heges, hogy nem tágul, már a behatolaskor reped, vérzik, volt, hogy a sürgőssegire kellett mennem, hogy összevarrjanak, pedig csak próbálkoztunk. Emellé visszamaradt egy eleg durva inkontinenciám, amivel már műtöttek is, de csak rosszabb lett. Pelenkabugyit hordok éjjel-nappal, ez sem túl vágyfokozó, mint ahogy az sem, hogy nem tudom tartani a vizeletemet.
Fogalmam sincs, hogyan lehetne ezen változtatni, mert tényleg nem rajtam múlik viszont őt sem hibáztathatom, hogy így már nem kíván.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!