Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondja a barátom, hogy még gondolkozik és nem lépett túl, akkor mi legyen?
Figyelt kérdés
Már egy hete ezt mondja, mert mondtam vagy helyrehozzuk vagy szakítunk.2024. jan. 22. 15:15
1/11 anonim válasza:
Hát hagyd békén. Miért ő dönt? Te mit szeretnél?
2/11 A kérdező kommentje:
Ő meg barátság extrákkal kapcsolatként akarta folytatni.
2024. jan. 22. 15:18
3/11 A kérdező kommentje:
Együtt maradni, még szeretem, de ha így folytatja, elkezdődik az elengedés folyamata. Az én agyam szelektál.
2024. jan. 22. 15:19
4/11 anonim válasza:
Ha egy hét után is még gondolkodnia kell és nem biztos benne, hogy együtt akar maradni, akkor én biztos nem erőltetném. Főleg ha ő csak barátság extrákkal kapcsolatot akarna. Legyen önbecsülésed és ne várj tovább, szakíts te és legyen teljesen vége. Csak a szex miatt gondolkodik azon, hogy veled maradjon, ő nem szeret téged. Sajnálom, de neked is jobb lesz, ha le tudod zárni.
5/11 anonim válasza:
A barátság extrákkal nem helyrehozás, csak megtartana hogy legyen kivel szexelnie
Lépj tovább
6/11 A kérdező kommentje:
Én úgy megmondtam, hogy nem folytatom.
2024. jan. 22. 15:30
7/11 anonim válasza:
Ha nem folytatod akkor miért vársz rá még? Hiába fogna veled "kapcsolatba" nem lenne az igazi hiszen már nem szeret téged.
8/11 anonim válasza:
Keress mást. Ennyit bármelyik férfi tud.
9/11 anonim válasza:
Ha nem akarod barátság extrákkal folytatni, akkor lépj ki, mert ő arra apellál, hogy belehúz ebbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!