Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hiszi azt, hogy gúnyolód...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi azt, hogy gúnyolódni akarok a magasságán?

Figyelt kérdés

A barátnőm sokkal alacsonyabb nálam. Ezt nem gondolom csúnyának, sőt, kifejezetten tetszik.

A barátnőmet sokszor szoktam becézni a baratnomet picúrnak, pöttömnek, törpének, kis szépségnek és hasonlóknak. Illetve néha előfordul, hogy egy-egy cuccot felrakok magasabbra poénból, ha pedig nyújtózkodva próbálja leszedni, akkor megölelgetem, megpuszilom, meg segítek neki.

Na a mai magasabbra felrakott bögre miatt megsértődött, konkrétan azt mondta, hogy rosszul esik neki, hogy folyton gúnyolódok rajta.

Pedig csak kedvességből mondom a beceneveket, és nem csak olyat mondok, ami a magasságával kapcsolatos... A magasra pakolt cuccokról meg annyit, hogy csak ürügy a random ölelésekre. Sose csinálom azt, hogy szivatom vele, csak akkor, ha utána lenis szedem neki az adott dolgot a magasabb polcról.

Nem értem miért gondolja azt, hogy ki akarom gúnyolni ezekkel.

2024. jan. 20. 01:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

„Néha megjegyzi, hogy szerinte csinosabbak a magas lányok a hosszabb combjaikkal”

Bocsi, de ebből már tudnod kellett volna, hogy ne froclizd az alacsonyságával. A duci, de fogyni akaró párunkat sem ugratjuk azzal, hogy na, ülj már le egy gyerekszékre!

A becenevek közül van, ami szerintem is cuki, de a törpe pl. nagyon nem tetszik, a bögre felpakolása meg egyértelműen kiverné a biztosítékot. Én nem vagyok összességében elégedetlen azzal, hogy alacsony vagyok, de azért frusztráló, mikor a boltban nem tudok levenni valamit, és segítséget kell kérni. Vagy pl. álló koncerten, ha nem az első sorban vagyok, nem látok szinte semmit. Elvárnám, hogy a párom 5 mp-re se nehezítse meg az életemet szándékosan!

Továbbá, szerintem azt kéne megtanulnod, hogy emberfüggő, kinél milyen szinten lehet poénkodni. Van, aki mondjuk súlyos beteg, de még azzal kapcsolatban is szívesen ejt meg, ill. fogad poénosnak szánt dolgokat, de nem vagyunk egyformák. És nem az a lényeg, hogy neked tetszik piciként a barátnőd.

2024. jan. 20. 15:29
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Egyébként hányszor játszottad el ezt a magasabb polcra pakolás dolgot? Nem mindegy, hogy mit jelent az a "néha". Lehet két havonta egyszer, meg lehet heti egyszer. Az utóbbi biztosan túlzás, az előbbi meg talán beleférhet, ha alapvetően nincs baja a barátnőmdnek magasságával.

Apró, baj a magassággal. Azon kívül, hogy "a magasabb lányok csinosabbak a hosszabb combjaikkal" mond valami mást, ami miatt probléma az, hogy ő alacsony?

Ő egyébként szokott viccelődni veled?

2024. jan. 20. 16:23
 23/28 A kérdező kommentje:

Nem szoktam olyat csinálni, hogy ha haragszik, akkor nem veszem komolyan, mert "pici és cuki". Ha valami gond van, akkor meg tudjuk beszélni.

#22 A néha alatt azt értem, hogy havi egynél biztosan ritkábban.

Ezen kívül semmi olyat nem mond, hogy zavarná, hogy alacsony. Gimnázium alatt végig barátok voltunk, azóta többször hallottam olyat tőle, hogy inkább előny, meg amúgy szeret alacsony lenni. Régen is mindig mondta, hogy ha idegen helyen kell aludni, mondjuk egy utazás esetén, akkor tuti neki nem lesz túl rövid az ágy, mindig talál a méretében ruhákat, ha meg direkt két mérettel nagyobbat akar mondjuk egy pulcsiból, akkor az se gond, meg nem kell aggódnia, hogy magassarkúban magasabb lesz a párjánál (jelenesetben nálam). Lassan nyolc éve ismerem úgy, hogy jóba vagyunk (barátság, majd kapcsolat) és soha nem mondott semmi olyat, ami zavarná abban, hogy alacsony, azon kívül, hogy szerinte a magas lányok csinosabbak a hosszú combjaikkal.

Persze, ő is viccek velem, csak nem ilyen magasságbeli dolgokkal.

2024. jan. 20. 16:37
 24/28 anonim ***** válasza:
50%
De ha kevesebb, mint havi egyszer pakolod el a cuccát, az elpakolás meg ügy a megszeretgetésre, akkor kevesebb, mint havi egyszer ölelgeted?
2024. jan. 20. 16:53
 25/28 A kérdező kommentje:
#24 Amúgy is megölelgetem, csak kevésbé lepődik meg olyankor.
2024. jan. 20. 17:11
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

De nem kell meglepni. Az egy csodaszép dolog, ha ennyire szereted, de nem lepd így meg.

Erre nem kell írj semmit, csak gondolkozz, mert vannak olyan férfiak, akiket felizgat, ha a nő fel van zaklatva. Bocsánat ezért, de álló fasszal rohannak a zokogó nőhöz, hogy megdugják. És ez a jobbik eset, van olyan, akit az izgatja fel, ha eljátssza, hogy meg fogja ütni a nőt, mert olyan édes, mikor fél.

Nem vádollak semmivel, csak nekem mindig ez ugrik be, amikor valaki direkt rosszat csinál mással, aztán ugrik valahogy megszeretgetni. Sajnos ilyen is van.

2024. jan. 20. 17:18
 27/28 A kérdező kommentje:

#26 Nem izgat fel, ha fél/szomorú/zaklatott. Nem bántanám őt soha.

Én nem tudtam, hogy rossz neki, amit csinálok, eddig nem úgy tűnt, mintha baja lenne ezzel. Eddig az volt a reakciója, hogy rám mosolygott, megpuszilt, meg tett rám valami vicces megjegyzést, nevetett egy jót. Tök édes volt. Most meg a semmiből közölte velem, hogy elege van abból, hogy kigúnyolom, és nem igazán tudtam hová tenni a váltást.

2024. jan. 21. 02:32
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
27: Lehet, hogy épp rosszabb napja volt, lehet, hogy máskor is tökre zavarta, csak épp nem akart úgymond ilyen csekélység miatt pampogni. Ill. az is lehet, hogy 1-2-szer még vicces volt, de sokadjára már uncsi, frusztráló. A lényeg, ne pakolgass semmit föl, könnyen teljesíthető.
2024. jan. 21. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!