Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan zavar hogy párom minden exével jóba van? Nem akarok féltékeny lenni de nemtudom megállni. Mit tegyek? Kérlek adjátok valami tanácsot,már saját magam készítem ki.
Biztosan jogos. (Nekem a jelenlegi párom mondta, hogy időnként egy picit lehetek azért féltékeny - de ne nagyon!)
Nálunk eltűntek az "exek". Illetve nem teljesen, mert valamit titkolt előlem a kapcsolatunk kezdeti időszaka alatt és folyamatosan szenvedtem sokáig.
A leírásod szerint azt is fontolgathatja, esetleg hogy mikor menjen vissza valamelyikhez - vagy talán még nem egészen bízik benned.
Mennyi ideje vagytok együtt "hivatalosan"? Hány évesek vagytok? Megismerkedésetek körülményei? Egy fedél alatt is éltek vagy jártok csak?
Mi az hogy jóban van az ezekkel? Ezt írd le .
Egyébként azért ex! hogy ne szorosan tartsák a kapcsolatot, kosuonjenek, váltsanak pár szót de semmi több. A te pasid egy nyál gép. Biztos nem lennék vele mint társ. Ezt akkor fogod megtudni ha vége a ti kapcsolatotoknak, hogy milyen kapcsolatot ápol majd veled.
Minden exemmel jóban vagyok mondhatni. Párom is ismeri őket. Szoktunk együtt játszani, dumálni stb. Élőben legalább 6-8 éve nem taliztam egyikkel sem. Ilyen szinten sztem ezzel semmi gond, párom se hisztizik.
ha talizgatnánk a háta mögött, stb, persze más lenne a szitu.
Még fiatalok vagytok (25 és 32 éves korosztály.) Bizonyos távlatból lehet nevezni "kiforratlan" személyiségnek is mindkettőtöket.
Egy másik szempont, ami alapján lehet gondolkodni: túl szigorú szülők (édesanya vagy édesapa.) Az én páromnál ez okozza a "döntésképtelenséget".
De már döntött. Állítólag engem szeret jobban. Vagy csak még újdonság vagyok neki? Meglehet.
Következő szempont: másképpen szocializálódtatok. Valamelyikőtök egyedül nevelkedett. Kinek van testvére, és kinek nincs? Mi a helyzet?
Vallási alapokon nyugvó neveltetés is hozhat bizonyos eltéréseket személyiség szempontjából. Milyen volt a gyerekkora?
Nyugodtan hallgass a megérzéseidre Kérdező! De nem egészen biztos, hogy mindenáron szakítanotok kell. Ha a Sors másodszor is felkínál majd hasonló életfelfogású partnert, valószínű, hogy leckét kell megtanulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!