Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok az úriliba, mert nem akarok meghatározatlan ideig melegvíz nélkül lenni?
Ha nagy szél van akkor előfordul hogy kialszik a melegvizes gázbojlerünkben az őrláng mert olyan a konstrució sajnos. Az tovább komplikálja a problémát, hogy a bojlerhez hozzáféréshez ki kell húzni a hűtőt és egy nagy szekrényt is.
Tegnap pont kifújta sajnos a szél. Kértem a páromat, hogy csináljuk meg de azt mondta hogy várjunk kicsit amíg biztos hogy elvonult a szeles idő mert nem akarja feleslegesen elpakolni a dolgokat onnan hogy aztán lehessen kihúzni megint. Addig nem kell fürdeni, sem mosogatni. Ő mélyszegénységből jött és sokkal rosszabbat is kibírt ennél és mégis normális ember lett. Ha annyira akarok akkor zuhanyozzak hideggel. Könyörögtem neki de csak ideges lett. Végül a fejemhez lett vágva hogy úriliba vagyok és rosszul neveltek, megszoktam hogy amit én kiejtek a számon azt azonnal megkapom. Ezért lett ő jobb ember nálam és ezért lesz jobb szülő. Nem ez az első ilyen beszólása és nagyon elegem lett. Szakítottam vele de csak az ünnepek után tudok költözni. Már fenyeget is hogy meglesznek a következményi annak hogy pont most hisztiztem így be, az is nagy probléma velem a többi mellett hogy sose vontak felelősségre. Most majd fájdalmasan megtanulom tőle.
Jobb szülő aki mellett gyereknek se lenne melegvíz?
Cseréljétek le a bojlert/kazánt.
Jól van trollocska. Mindent beleírtál a történetbe ami hergeli a GYK népét, mert a férfiak nem fognak egyetérteni a nőkkel egyáltalán.
Válaszolok amúgy a kérdésre. Igaza van az exnek abban, hogy várni kellett volna egy darabig, vagy korábban lezuhanyozni. Abban nincs, hogy fenyeget.
A vége elég ijesztően hangzik 😳
Nem tudok a fő kérdésre valaszolni úgy hogy nem tudom hogy pár órát kellett volna kibirni melegvíz nélkül vagy egy komplett napot,mert nem mindegy. Amúgy ha igenis a valaszom akkor is szerintem (ex)pároddal nagyobb a gebasz
Az exed prosztó, amúgy gázon és vízforralón is lehet vizet melegíteni.
De ez hogy zuhanyozz hideggel, ez mindent visz. Mondjuk ő nem lesz jó szülő.
Úriliba...ezen nagyon nevetek :D
Esetleg annyit lehetett volna, hogy másnap reggelig vársz, az éjjel talán kitombolja magát a szél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!