Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok az úriliba, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok az úriliba, mert nem akarok meghatározatlan ideig melegvíz nélkül lenni?

Figyelt kérdés

Ha nagy szél van akkor előfordul hogy kialszik a melegvizes gázbojlerünkben az őrláng mert olyan a konstrució sajnos. Az tovább komplikálja a problémát, hogy a bojlerhez hozzáféréshez ki kell húzni a hűtőt és egy nagy szekrényt is.

Tegnap pont kifújta sajnos a szél. Kértem a páromat, hogy csináljuk meg de azt mondta hogy várjunk kicsit amíg biztos hogy elvonult a szeles idő mert nem akarja feleslegesen elpakolni a dolgokat onnan hogy aztán lehessen kihúzni megint. Addig nem kell fürdeni, sem mosogatni. Ő mélyszegénységből jött és sokkal rosszabbat is kibírt ennél és mégis normális ember lett. Ha annyira akarok akkor zuhanyozzak hideggel. Könyörögtem neki de csak ideges lett. Végül a fejemhez lett vágva hogy úriliba vagyok és rosszul neveltek, megszoktam hogy amit én kiejtek a számon azt azonnal megkapom. Ezért lett ő jobb ember nálam és ezért lesz jobb szülő. Nem ez az első ilyen beszólása és nagyon elegem lett. Szakítottam vele de csak az ünnepek után tudok költözni. Már fenyeget is hogy meglesznek a következményi annak hogy pont most hisztiztem így be, az is nagy probléma velem a többi mellett hogy sose vontak felelősségre. Most majd fájdalmasan megtanulom tőle.

2023. dec. 23. 17:09
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
76%

Istenem, mennyi idióta válaszol itt. Már elnézést.

Ha valaki szereti a párját és a párjának fontos valami, amit ő könnyebben megcsinál, akkor alap, hogy megcsinálja, mivel nemcsak ő számít a világon.

Mellesleg, szerintem őt is minősíti, hogy simán csak nem fürdik napokig, mert lusta ennyit megcsinálni.

Én biztos nem nézném, hogy a sokkal könnyebb, gyengébb párom szenvedjen ezzel.

Van még kedvesség, szeretet a világon.

Az mit számít, hogy mélyszegénységben nőtt fel?

Ezzel az erővel ne együnk napokig, ha nincs kedvünk boltba menni, mert Afrikában éheznek. :D

2023. dec. 23. 19:13
 32/50 anonim ***** válasza:
15%

#31:

Ez rendben van, de a kérdező miért csak most kapott észbe? Hogyha egyszer olyan nagy nulla az a férfi, ráadásul igénytelen akkor hogy-hogy nem lépett még le? A válasz rá az, hogy nincs hová mennie, vagy nem akar a szüleihez költözni haza.

Az a mocskos, semmirekellő férfi meg nem dobta ki annak ellenére hogy úrilibának tartja.

Arra miért nem válaszolt eddig a kérdező hogyan lehetséges, hogy még bojlert se vettek?

Vagy arra hogyan is tisztálkodtak ha előfordult már hogy lecsapta a szél a bojlert?

Miért a férfi az egyedüli bűnös amikor csak annyit kellett volna tennie a múltban hogy elhagyja?

2023. dec. 23. 19:20
 33/50 anonim ***** válasza:
66%

32

Ezt sok vacak kapcsolatban élő embertől meg lehetne kérdezni.

És nem is releváns, hacsak nem azt akarjuk mondani, hogy ha már eddig tűrte, akkor most már tűrje örökké. :D

Arra válaszolt, hogyan tisztálkodtak máskor, amikor lecsapta a szél a bojlert. Olvasd el.

2023. dec. 23. 19:23
 34/50 A kérdező kommentje:
Semmit nem segítene egy másik bojler, nem maga a szerkezet okozza a problémát. Csak ugyanilyet lehetne beszereltetni és már nehéz beszerezni is mert nem is gyártják már rég. A kémény kialakítása miatt teljesen más konkstrukciójúra nem lehet cserélni. Ahhoz a teljes háznak össze kéne állni és megcsináltatni és úgy is sokba kerülne. Vagy teljesen illegális kéményt lehetne még csináltatni. A lakás nem is a miénk, hanem albérlet egyébként is.
2023. dec. 23. 19:26
 35/50 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező. Nem tudom, milyen lakás az, ahol a szél elfújja a boiler őrlángját, ezt nem is akarom kommentálni.

Csak bölcsességet adok neked, mert öreg fejjel azt tudok.

Ha a barátod mélyszegénységből jön te viszont nem, akkor hasonló szituációk elő fognak fordulni. Hidd el, különböző társadalmi osztályból jövőknél nagyon ritka, hogy a jobb hátterű "húzza fel" a másikat. Nagyrészt sajnos fordítva történik, és ennek következtében egy idő után elkerülhetetlen a válás, szakítás.

Függetlenül attól, hogy súlyemelő világbajnok vagy vagy pöti körömcipős pillekisasszony, ez a szitu és viselkedés a barátod részéről elfogadhatatlan.

Az elköltözés késleltetéséhez megint csak nem tudok és akarok érdemben hozzászólni, de tedd meg, ahogy tudod.

2023. dec. 23. 19:31
 36/50 anonim ***** válasza:
71%

Jesszus, ezt a stílust, amit ez a csávó képvisel még Apám sem engedné meg Anyámmal szemben, pedig ők már 35 éve házasok és nem mindig hiperszuper a kapcsolatuk...

Mondjuk Apám fürdik naponta...

December van basszus, alapvető, hogy legyen melegvíz a házban.

"Szakítottam vele de csak az ünnepek után tudok költözni."

Egyedül ezt nem értem. Én elhúznék akkor is ha messze van a családom. Vagy ha nincs családom, akkor csak van egy barátnő valahol, aki pár napra befogad...

2023. dec. 23. 19:31
 37/50 anonim ***** válasza:
19%

#31: A nyarat írta és ennyi. Nyáron olyan erős szél van, nem inkább ősszel? Mindegy, még mindig nem érthető, hogy miért itt nyavalyog ahelyett, hogy elköltözött volna már.

Mitől fél ennyire? Azt se írta le. Őt egyedül az érdekli, hogy jogos-e a kritika:

"Én vagyok az úriliba, mert nem akarok meghatározatlan ideig melegvíz nélkül lenni?"

Írták már, menjen el amint tudd ha már egyszer nem tette meg hamarább és ne foglalkozzon vele.

Milyen hülyeség már a bojlert eltakarni szekrényel és még a hűtőt is ki kell húzni.

"Az tovább komplikálja a problémát, hogy a bojlerhez hozzáféréshez ki kell húzni a hűtőt és egy nagy szekrényt is."

A fürdőszobában van a hűtő, vagy mi a csoda? 😂😂😂

Amúgy ez-az, a lényeg pontosan az amit írsz:

"Ezt sok vacak kapcsolatban élő embertől meg lehetne kérdezni."

Azért kérdeztem hogy miért nem lépett le már le.

Igényes, bölcs és önbecsüléssel rendelkező nő egyáltalán nem marad igénytelen, segítőkészségre képtelen férfival. Ugye? 😁

2023. dec. 23. 19:32
 38/50 anonim ***** válasza:
80%
Akkor a főbérlőt kellene előszedni, mert a gáz bojler nem lehet szekrény és hűtő mögött.
2023. dec. 23. 19:34
 39/50 anonim ***** válasza:
24%
Kérdező, te nem tudsz kihívni egy szerelőt? Annak a dolga a szerelés.
2023. dec. 23. 19:48
 40/50 A kérdező kommentje:
Teljesen normális dolog lenne az őrláng visszagyújtásához szerelőt hívni... :DDD
2023. dec. 23. 20:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!