Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok az úriliba, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok az úriliba, mert nem akarok meghatározatlan ideig melegvíz nélkül lenni?

Figyelt kérdés

Ha nagy szél van akkor előfordul hogy kialszik a melegvizes gázbojlerünkben az őrláng mert olyan a konstrució sajnos. Az tovább komplikálja a problémát, hogy a bojlerhez hozzáféréshez ki kell húzni a hűtőt és egy nagy szekrényt is.

Tegnap pont kifújta sajnos a szél. Kértem a páromat, hogy csináljuk meg de azt mondta hogy várjunk kicsit amíg biztos hogy elvonult a szeles idő mert nem akarja feleslegesen elpakolni a dolgokat onnan hogy aztán lehessen kihúzni megint. Addig nem kell fürdeni, sem mosogatni. Ő mélyszegénységből jött és sokkal rosszabbat is kibírt ennél és mégis normális ember lett. Ha annyira akarok akkor zuhanyozzak hideggel. Könyörögtem neki de csak ideges lett. Végül a fejemhez lett vágva hogy úriliba vagyok és rosszul neveltek, megszoktam hogy amit én kiejtek a számon azt azonnal megkapom. Ezért lett ő jobb ember nálam és ezért lesz jobb szülő. Nem ez az első ilyen beszólása és nagyon elegem lett. Szakítottam vele de csak az ünnepek után tudok költözni. Már fenyeget is hogy meglesznek a következményi annak hogy pont most hisztiztem így be, az is nagy probléma velem a többi mellett hogy sose vontak felelősségre. Most majd fájdalmasan megtanulom tőle.

2023. dec. 23. 17:09
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
17%

40.

Ha pedig olyan egyszerű, akkor MAGAD IS meg tudod csinálni, nemigaz?

2023. dec. 23. 20:30
 42/50 A kérdező kommentje:

Már megcsináltam nem egyszer, nem kétszer, már írtam is.

ÉS nem is az a nehéz része a dolognak. Kb. 10 másodperces feladat.

2023. dec. 23. 20:31
 43/50 anonim ***** válasza:
27%
Akkor 10 mp-ért szakitottál? :DDD
2023. dec. 23. 21:07
 44/50 anonim ***** válasza:
73%

Az a baj hogy a pasi egy lusta dög...ha tetszik az itteni nyomiknak ha nem.

N 31

2023. dec. 23. 22:03
 45/50 anonim ***** válasza:
10%
Nem vágom miért kéne új bojler vásárlásnál a gázt meg a kéményt eröltetni, mikor létezik olyan, hogy villanybojler. Annak nem kell se kémény se őrláng....villany megy csak van. De ha nincs és elvileg "úriliba" a kérdehő, hogy kerül egy kőkorszaki putriba? 😱
2023. dec. 23. 23:11
 46/50 anonim ***** válasza:
73%
Szégyellem magam a sok szöveget értelmezni nem tudó okoskodó marha miatt...
2023. dec. 23. 23:11
 47/50 anonim ***** válasza:
89%
Úgy látom, ez csak egy a sok olyan dolog közül, ami miatt kuka a pasi. Tudod, ki bírná elviselni, hogy jellemformáló erényként hivatkozik a putris létre, és te vagy az úriliba, ha a 21. században nem akarsz úgy élni, mint valami csöves...Csodás apa lesz belőle, valóban, ha ezt egy gyereken is le akarja verni. Nekem ilyen ember nem kellene társnak, gyanítom, minden más esetben is, ami NEKI nem fontos, felesleges flancolás, meg urizálás az, amit a másik csinál, vagy amire költ, és ezzel csak folyamatos konfliktus az élet. Jobb lesz neked nlküle, ő meg keressen egy magához való, mosdatlan, igényelen putris libát, mert te nem vagy az!
2023. dec. 24. 06:38
 48/50 anonim ***** válasza:
50%
Le sikerült végül fürdeni?
2023. dec. 25. 11:48
 49/50 anonim ***** válasza:
100%
3: Bitang-nagy tévedés, fickóként egyetértek vele! Inkább ez a komment volt lázító.
2024. jan. 4. 09:09
 50/50 anonim ***** válasza:
a párod egy idióta. ettől függetlenül kibírhattad volna azt a hidegvizet ha ez neki ennyit jelent.
2024. ápr. 4. 05:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!