Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan zavar hogy párom minden exével jóba van? Nem akarok féltékeny lenni de nemtudom megállni. Mit tegyek? Kérlek adjátok valami tanácsot,már saját magam készítem ki.

Figyelt kérdés

2024. jan. 13. 06:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%

És akkor ilyen hölgykoszorús haveri kört gyűjt az exeiből? Vagy ezt hogy kell elképzelni?

Mondjuk én utálom ha egy pasinak csak lánybarátai vannak. Az olyan bzs nyálgép ahogy írták.

2024. jan. 13. 08:36
 12/19 anonim ***** válasza:
48%
Gondolj az Angyalföldi gyilkosra aki szintén nem tűrte az exet el. Te benned is olyan adag önértékelési gondok vannak mint benne? Tényleg csak barátok voltak az exek, vagy több? Kinek adsz igazat utólag, a halottnak vagy a gyilkosnak?
2024. jan. 13. 09:52
 13/19 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem ez mindenkit zavar. Főleg, ha találkozgat is velük. Még eléggé az elején vagytok, most még könnyebb felszámolni. Ha úgy érzed, hogy nem megy, most kell lépni, mielőtt túlságosan belebonyolódnál.
2024. jan. 13. 10:05
 14/19 anonim ***** válasza:
38%

Zavar téged, mert egyáltalán nem tartod a kapcsolatot az exeiddel, de ha egyetlenegyel is úgy lenne és barátok/ismerősök maradnátok akkor nem zavarna mert magadból indulnál ki.

Az az igazság, hogy vannak olyan exek, akik nem váltak el rosszban, sőt barátok voltak a párkapcsolat előtt és azok is maradtak, vagy vannak olyan értelmesek, hogy nem keverik a múltat a jelennel össze.

Ha te nem tudod felfogni ezeket a lehetőségeket akkor te haragszol az összes exedre, csúnyán váltatok szét, vagy akár érzel valamelyik iránt valamit haragon kívül.

Nem azt állítom, hogy napról napra tartani kell az exekkel a kontaktust, de olykor talizni, beszélgetni nyugodtan lehet.

Most mit szólnál ha elvált apa lenne és tartania muszáj lenne a kapcsolatot a közös gyermek között? Tudod mennyi elvált ember normálisan viselkedik az exeivel? Te önbizalomhiányos vagy és mint írtam magadból indulsz ki. Te érzel valamit ex után és azt hiszed a párod ugyanúgy van az exek iránt, ami hülyeség a köbön főleg, hogy több személyről van szó.

2024. jan. 13. 10:15
 15/19 A kérdező kommentje:
Tévedés ne essen én se vagyok rosszba exeimmel, ha találkozunk a városba köszönök nekik minden, beszélünk pár szót de ennyi. Nem váltunk el rosszban mi se. Ő viszont chaten is tartja velük a kapcsolatot,ha találkoznak megöleli őket meg jópofizik velük, ez ami zavar. És igen önbizalomhiányos vagyok , ezért is nemtudom hogy én reagalom túl vagy jogos hogy nem tetszik.
2024. jan. 13. 10:42
 16/19 anonim ***** válasza:
33%

A pár szó és ölelés nem a világ vége. Ő olyan típus, olyan a dinamika köztük. Míg neked annyit jelent az exszekkel való jó kapcsolattartás, hogy nem ordítasz rájuk és váltottok pár "kötelező"-udcvarias mondatokat. Az egyáltalán nem egyenlő a jó kapcsolattal az exszekkel.

Amit ő csinál az már inkább az.

A barátaiddal tartod a kapcsolatot online/offline.

Hogyha ő többet érezne irántuk (ami lehetetlen!) vagy csak egy iránt akkor azt se tudnád, hogy írogat vele, találkozik vele nemhogy előtted ölelné meg.

Nincs takargatnivalója azért előtted, a szemed láttára csinálja.

"Jópofizik"- te jópofizol az exeiddel, ő normális ismerősi/baráti kapcsolatot ápol velük!

Kevered a szezont a fazonnal.

Ha ti szétválnátok hozzád ugyanúgy állna ha te vevő lennél rá.

Ő nem azt tartsa hogyha exek akkor már nem léteznek számára, úgy tesz mintha nem is lettek volna az életében valaha.

Míg nálad kimerül a jópofiskodásban.

Ha nem tudod elviselni, hogy ő nem tesz úgy mintha amnéziát szenvedett volna és emberszámba veszi őket akkor inkább hagyd el.

De vigyázz, mert az önbizalomhiányod olyan pasas mellett is elő fog jönni, aki úgy áll az exekhez mint te!

2024. jan. 13. 10:52
 17/19 A kérdező kommentje:
Azért tartom az ő részéről jopofizásnak mert nekem meg mocskolja őket, hogy megcsalták,kihasználták stb. Arról is csak veletlen tudok hogy beszélnek, mert pont küldött valamit és ott volt a csaj chatfeje...Szerintem én pont nem jopofizok exeimmel, találkozunk valahol ugyanannyit dumalok velük mint egy szimpla baráttal vagy ismerőssel, de nem talizgatok velük kettesbe.
2024. jan. 13. 11:28
 18/19 anonim ***** válasza:
76%

Hm, hm, hm...Ezt az elején írnod kellett volna! Így teljesen más a helyzet.

Így amondó vagyok, hogy gyorsan pattintsd le, mert te is megkapnád mekkora rib4nc voltál a hátad mögött. Rossz emberre vall ha gyűlölködik, de szemtől szemben kedves. Sőt lehet, hogy még hazudik is velük kapcsolatban és fordítva történt, ő csalta meg minimum az egyiket, kihasználta a másikat és még mindig reményt ad nekik, hogy lehet köztük valami.

Dobd ki!

2024. jan. 13. 11:46
 19/19 anonim ***** válasza:
49%

Ismerek olyan szitut, hogy hosszú évek után haverok maradtak exek. Akár valamilyen közös érdek miatt vagy akár nem. Ha összejöttek volna mással, azt a másiknak el kellett volna fogadnia. Én is voltam ilyenben, el kellett fogadnom.

De tény, hogy itt a kérdezőnél ennél összetettebb a helyzet. Főleg legutóbbi írásával.

2024. jan. 15. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!