Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hiszi azt, hogy gúnyolód...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi azt, hogy gúnyolódni akarok a magasságán?

Figyelt kérdés

A barátnőm sokkal alacsonyabb nálam. Ezt nem gondolom csúnyának, sőt, kifejezetten tetszik.

A barátnőmet sokszor szoktam becézni a baratnomet picúrnak, pöttömnek, törpének, kis szépségnek és hasonlóknak. Illetve néha előfordul, hogy egy-egy cuccot felrakok magasabbra poénból, ha pedig nyújtózkodva próbálja leszedni, akkor megölelgetem, megpuszilom, meg segítek neki.

Na a mai magasabbra felrakott bögre miatt megsértődött, konkrétan azt mondta, hogy rosszul esik neki, hogy folyton gúnyolódok rajta.

Pedig csak kedvességből mondom a beceneveket, és nem csak olyat mondok, ami a magasságával kapcsolatos... A magasra pakolt cuccokról meg annyit, hogy csak ürügy a random ölelésekre. Sose csinálom azt, hogy szivatom vele, csak akkor, ha utána lenis szedem neki az adott dolgot a magasabb polcról.

Nem értem miért gondolja azt, hogy ki akarom gúnyolni ezekkel.

2024. jan. 20. 01:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
7%

Ahogy látható #3-nál is, ezekbe a kisemberekbe vagy 40 tonna komplexus lapul, még ha nem is mondja ki az életben.

A legveszélyesebbek.

Csak megyek az utcán, bárhol, látok valami kis ürgét, nőt, fix, hogy tiszta idegbolond.

Az egész élete egy kompenzálás, megfelelési kényszer.

Ezért inkább ezen ne poénkodj, zavarja őt.

Csak ő még nem az idegbeteg agresszív fajta, mint a zöme.

2024. jan. 20. 08:28
 12/28 anonim ***** válasza:
78%
Neked, hogy esne kérdező, ha a párod kisgyorstüzelőmnek, vagy rövidfarkúmnak becézgetne?
2024. jan. 20. 09:23
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, benned látom a hibát.

Egyrészt, ilyeneket nem mondunk másnak, aki jogosan sértőnek veszi. Ne tedd azt, amiről látod, hogy nem szívesn veszi. Szeretni, ölelni, csókolni lehet más okokból is, csak erre magadtól kell rájönni, hogy ő miként viseli el a kezdeményezésed, a megnyilvánulásod.

Változtass a veselkedésen!

2024. jan. 20. 09:59
 14/28 A kérdező kommentje:

Jó a cuccok magasabbra pakolásával leállok, az tényleg zavaró lehet...

De amúgy a kiborulásáig nem igazán említette, hogy zavarná a magassága. Néha megjegyzi, hogy szerinte csinosabbak a magas lányok a hosszabb combjaikkal, én meg azt mondom mindig, hogy nekem az övé tetszik a legjobban, és ennyiben marad a téma.

2024. jan. 20. 09:59
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

A 190 cm-es unokám gyakran "kicsim"-nek szólítja a 185 cm-es feleségét. Ezt mindketten élvezik, mert tudják, hogy a valóság más.

Ám, ha te picurnak stb. szólítod a lányt, aki valóban alacsony, az bizony akár nagyon sértő is lehet. Ne csak a bögrét ne tedd maagsra, hanem a megszólítás, becézés kifejezésein is változtass. Ha ezt észre veszi, bizonyára jobban fog ragaszkodni hozzád, mert látja, hogy megkomolyodtál és nem gúnyt űzöl belőle.

2024. jan. 20. 10:07
 16/28 anonim ***** válasza:
56%
ezt így mond meg neki az ilyen alacsony kis nők a legcukibbak, sok férfi él hal értük mond meg neki hogy nagyon szereted.
2024. jan. 20. 10:13
 17/28 anonim ***** válasza:
91%

Nem lehet, hogy csak ez a cuccok magasra pakolása volt a baj? Elég idegesítő, ha reggel inná valaki a kávéját, de nyújtózkodni kell a bögréért, amit nem is ő tett oda. Értem, hogy neked ártatlan tréfa, de neki idegesít lehet idővel. Nem véletlenül, hogy egy ilyen esetkor borult ki. Ez akkor is kiakasztó lehet, ha amúgy nincs baja azzal, hogy alacsony.

Ha random szeretgetni akarod a barátnőd meglepetés szerűen, akkor nem kell idióta ürügyeket gyártani, csak öleld meg. Ugyanúgy örülni fog.

A becenevek megváltoztatása előtt meg kérdezd meg, hogy konkrétan mi a baja. Tényleg annyi, hogy nem szereti a magasra pakolt bögréket, vagy már a magassága is probléma? Ha az utóbbi, akkor tényleg keress más beceneveket

2024. jan. 20. 11:13
 18/28 anonim ***** válasza:
79%
Butafiú! Ez a lány otthagy téged amint talál egy férfit. Combharisnyában cukinak nevezed, magasra pakolgatsz előle, óvodás vagy te pedig férfit akarsz játszani.
2024. jan. 20. 11:18
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Tinik körében elmegy. Egy felnőtt nőt jogosan zavar.
2024. jan. 20. 14:09
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

"Azt hiszik, hogy ők kevesebbek, mert alacsonyak."

Nem, ez pont másoktól jön. Nekem volt olyan barátom, aki soha nem vett komolyan, ha dühös voltam valamiért (mondjuk a főnök fszkalap volt), mert olyan kis pici cuki vagyok. Nem minden ember csinálja ezt, de vannak, akik lekezelnek.

Az meg miért komplexus, ha valakit joggal felidegesít, hogy nehezítik az életét?

Sokszor rendelnék csomagautomatába, de ez a GLS-nél kizárt, mert a felső polca nagyon magasan van. Packetába és FoxPostba merek kicsi csomagot rendelni, amit kicsi fiókba raknak, ami nincs magasan. De ha nagyot, mindig meg kell kérnem valakit, hogy jöjjön el velem. Múltkor a FoxPost felső polcára tette a futár, de úgy becsúsztatta, hogy csak (akkor épp a tesóm) tudta kiszedni.

Nem komplexus az, hogy felbosszant, hogy vannak az életednek megnehezített részei.

2024. jan. 20. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!