Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak olyan férfiak, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan férfiak, akik tartósan együtt tudnak élni és akár még boldogok is, egy nárcisztikus személyiségzavarral küzdő nővel?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszára lennék kíváncsi, akiknek van ebbéli tapasztalata, akár saját, akár más révén.

jan. 19. 12:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan van, aki tartósan együtt tud élni egy ilyennel, apámnak is ment. Leépült, alkoholista lett, tönkrement emberileg, de együtt maradt a nárcisztikus anyámmal. Olyat még soha életemben nem láttam, hogy valaki boldog lenne egy ilyen nő mellett. Mindegyik leépül egy idő után, szerekhez nyúl, igazából teljesen feláldozza magát és az egész életét. Szomorú.
jan. 19. 12:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Apám. Ő egész jól viseli, bár rendesen alárendeli magát. Néha morgolódik. Nem lett alkoholista, de azért komoly egészségügyi problémái vannak.
jan. 19. 12:21
 3/10 anonim ***** válasza:

Sok mindentől függ, testvérem ilyen nővel él együtt, makacsak, sok kompromisszum kell a működőképes kapcsolathoz, meg sok beszélgetés, és attól is függ milyen mértékben az, tisztában van e azzal hogy milyen hatást ad a környezetére.. akar e változtatni…

Szóval szerintem lehet velük élni, még él a testvérem és jól van :D van hogy nem látják a hibájukat, illetve van aki ebből a kategóriából is okosabb” és fejlődik..

jan. 19. 12:26
 4/10 anonim ***** válasza:
73%

3: A nárcisztikus nem fejlődik, a kettő kizárja egymást. Pont az a lényege, hogy nincs bennük belátás és empátia. Terápiára is alkalmatlanok, ez az egyetlen olyan személyiségzavar, ami reménytelen esetnek számít.

Valószínűleg akkor a sógornőd nem nárcisztikus, hanem valami más, hasonló személyiségzavara van.

jan. 19. 12:31
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

- Jó lenne, ha végre a fogalmakkal tisztába lennénk, és nem dobálóznánk folyton olyan kifejezésekkel, amik nem fedik a valóságot, csak divatosak lettek, a sok büfé-pszichológia szaGos kislány által.

- Az ilyen NEM NÁRCISZTIKUS, hanem nagy arcú, beképzelt, elkényeztetett, nők néha szórakoztatóak. Szexuálisan meg élmény megtörni őket, ahogy visítank, és bőgnek.

jan. 19. 12:42
 6/10 anonim ***** válasza:

5

Így van, a nárcisztikus meg inkább te vagy.

Tetszik a friss reged. :)

jan. 19. 12:44
 7/10 anonim ***** válasza:

4:

Az alsókategóriás nárcisztikosok sosem képesek a változásra.

Az intelligens nárcisztikosok ha vannak az életében összeomlások” akkor kapcsolatba léphet a gyermeki énjével” és rálátása lesz saját magára, tehát felismeri hogy beteg, ergo tud kulcsot adni magához is” tudni fogja mire mi lesz a reakciója jobban képes lesz a szocializált életre és nem fog olyan pusztítóan viselkedni, mert ugye tanult.. tanult magáról felismerte a mintáit, és mivel tudja ezeket a rossz viselkedési mintákat megtanulja ezeket kezelni nagyon erős kontrollal kontrollálni így képes a fejlődésre (ez nekik nagyon sok energia önmagában) és van egy rálátása magára a belső rendszere dinamikájára…

Szóval szerintem utóbbival igenis lehet kapcsolatban gondolkozni, ha tudja ezeket a határait és netán neked nem fér bele valami az ő kis világával kapcsolatban akkor közösen juttok kompromisszumra.

Viszont kompromisszum nélkül nem tudsz velük kapcsolódni mert akaratosak.

jan. 19. 13:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Arról nem beszélve ha kulcsot adott magához és benned ez tudatosult hogy kell vele viselkedni akkor igenis tudnak viselkedni.
jan. 19. 13:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem klasszikus nárcizmus volt nálunk, páromnak egy mellékhatás okozott ilyesmit. Mivel nem is klasszikus eset volt, nem tervelte ki és én pedig nem gyenge személyiség voltam. Gyakorlatilag más nárcisztikushoz hasonlóan meg akart hazudtolni, téveszmékkel akarta saját magát kivédeni hibák alól, én voltam a hisztis mindenért, az ilyen dolgokat rám fordította, ezt híresztelte társaságban, és a többi. Totálisan azt hitte az elején, hogy ez rendben van és mások tesznek helyre engem. Csakhogy én ezt nem hagytam és visszakapta. Úgyhogy bitang nagy háborúk dúltak és a személyiségem egyre jobban dühítette a kórját. Egy esetben már végképpen eldurrant az agyam és nem láttam kiutat, de valahogyan mégis kibékültünk. Mivel emlékezetkiesés is társult, akkor gyúlt villanykörte bennem. Rájöttünk az igazságra és kiírtottuk.
jan. 21. 18:21
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
29 éve élek ilyen kapcsolatban. 53/F
jan. 22. 08:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!