Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Összevesztünk a párommal ebédnél, és
megfogta a tányér forró levest rám borította.
Osztom a többiek véleményét, de azt tényleg jó lenne megtudni, hogy min vesztetek össze.
2010. okt. 23. 12:32
Velem tett volna ilyet tuti nem hagytam volna magam. De az is biztos, hogy a kutyám ki nem engedte volna a lakásból élve ha engem bánt... Biztos hogy szóba se állnék vele többet ha ilyen idióta. Menj az ügyeletre ott ellátnak.
2010. okt. 23. 12:33
Az attól függ min vesztetek össze...
Mindegy ki volt a hibás, ilyen testi sérülést nem lehet okozni semmilyen okból sem. Ha fiatalon ilyen indulatos, akkor 20 év múlva, plusz részegen meg fog ölni?
Felejtsd el, örülj hogy ennyivel megúsztad. A feljelentésen is gondolkozhatsz, legfeljebb visszavonod később, ha csendben elhúz és hogy lássa az a barom milyen rendes vagy.
15/56 A kérdező kommentje:
Egyszer sem volt ilyen agresszív együtt vagyunk 5 éve és nem volt ilyen. Most a rohadt pénzügyeken.. mert elkölti minden baromságra..
Arról nem is beszélve, hogy talán kezelni is kellene a sérüléseidet... Nyomás a dokihoz, és ne variálj vele otthon, mert nagyobb kárt okozhatsz. Ekkora egy bunkó pasit! És teljesen mindegy, min vesztetek össze és ki volt az oka, ilyet nem csinálunk!!!
2010. okt. 23. 12:34
Menj az ügyeletre, ott szakszerűen ellátnak. AZ égési seb nem játék.
4 éve, anyura elégette a mellkasát, hetekig vizes ruházta, kente... Igaz helyrejött teljesen:)
2010. okt. 23. 12:35
Min vesztetek össze? Amúgy maga a sérülés azonnali hideg vizes borogatással kezelendő, később csak tüneti jellegű javulást hozhat, de az égés gyógyulását meg kell várni. A leírtak szerintem ez agy II./1-es típusú égési sérülés, ha nem akarsz szövődményt és/vagy nyomot hagyni, akkor orvos. Esetleg vitasd meg az orvossal, hogy legyen-e látlelet, vagy ne. Erősen tartok tőle, hogy nem ez lesz/volt az első ilyen eset.
2010. okt. 23. 12:35
:S Én úgy vok az ilyesmivel, ha egyszer megtette, máskor is megfogja...Ne tűrj el olyan dolgokat, amik rosszul esnek.
2010. okt. 23. 12:36
Az orvosi ügyelet jó ötlet, tényleg menj el! Ha apukádat megvárod még úgy is oké.
A látletlet azért kell(ene), mert ha később eldurvulnak az események és te még mindig vele élsz, lesz valami a kezedben bizonyítékként.
Ha csak most az egyszer fordult ez elő és többé soha(?), akkor pedig jó figyelmeztetés lesz arra, hogy az indulatainkon muszáj uralkodni!
2010. okt. 23. 12:36
Kapcsolódó kérdések: