Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban lévő nőktől kérdezem, hogy pár év együttélés után, miért toljàtok el teljesen a férfit szexuálisan?
Értem én, hogy munka, gyerekek, háztartás mellett már a férfire sincs kedvetek nézni, de mi változott a gyerekszülès óta?
Hiszen előtte hetente akàr többször is szererkeztetek a párotokkal.
Miért jó nektek , ha a férfi szenved a kapcsolatban attól, hogy nincs szex?
De hogy ha azoknak az embereknek a problémáját megoldod, a te életedben ugyanúgy nem lesz megoldva.
Ha nem szeret már annyira a feleséged, hogy úgy érezd, őszintén tudsz vele erről beszélni, akkor lehet, hogy a szakítást kéne választanod.
"Miért jó nektek , ha a férfi szenved a kapcsolatban attól, hogy nincs szex?"
Miért jó a féfiaknak, ha a nő szenved a kapcsolatban attól, hogy aránytalanul sok terhet kell vinnie kevés segítséggel? Nézd meg szó szerint bármelyik vonatkozó statisztikát, illetve a kettő korrelációját.
Szerintem szülés utáni depresszió lehet az oka, esetleg az, hogy a nő szeretőt tart.
Mindenesetre hosszabb távon fenntarthatatlan az, hogy a férfi rendszeresen szexre vágyik, a nő azonban csak nagyon ritkán hajlandó lefeküdni a férjével.
Mondom ezt nőként.
Több házasságról is tudok, aminek a zátonyra futásában ez szerepet játszott.
Úgy gondolom, hogy a szex háttérbe szorulása a gyerekszülést követően néhány hónapban vagy 1 évben normális, de amikor évek óta az áll fenn, hogy a nő csak nagyon ritkán hajlandó szexelni, ott komoly gondok vannak. Ha évek múltán sem változik a helyzet, érdemes megfontolni a válást, a szeretőzést/prostizást nem tartom helyénvalónak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!