Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Házasságban lévő nőktől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban lévő nőktől kérdezem, hogy pár év együttélés után, miért toljàtok el teljesen a férfit szexuálisan?

Figyelt kérdés

Értem én, hogy munka, gyerekek, háztartás mellett már a férfire sincs kedvetek nézni, de mi változott a gyerekszülès óta?

Hiszen előtte hetente akàr többször is szererkeztetek a párotokkal.

Miért jó nektek , ha a férfi szenved a kapcsolatban attól, hogy nincs szex?

#Szexmentes házasság.
2024. jan. 10. 06:18
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:

#12:

Indul a bakterház... 🤣

2024. jan. 10. 10:12
 22/55 anonim ***** válasza:
89%

21. Bárcsak filmből lett volna az ihlet! Bár apám a csámpás Gizit ezek szerint onnan szedte.

Az első a szüleim kapcsolatát írja le.

2024. jan. 10. 10:21
 23/55 anonim ***** válasza:
76%

Több éves együttélés után, egy 5 hónapos baba mellett is kimondottan jó és gyakori a szexuális életünk.

Mindent meg lehet oldani csak tenni is kell érte :)

N

2024. jan. 10. 11:14
 24/55 anonim ***** válasza:
82%

Lányom apjával 5 évet voltam. Lett gyerek, az anyja a közelbe költözött és nem támogatott úgy ahogy kéne, lusta is lett. (Mondjuk így

belegondolva nem volt valami jó a szex se) Egyszerűen megundorodtam tőle.

Volt egy 6 éves kapcsolatom (tavaly meghalt) vele a 6. évbe is bármikor bárhol szexeltem, mert jó is volt még tényleg figyelmes férfi is volt.

N 31

2024. jan. 10. 11:32
 25/55 anonim ***** válasza:
40%

Ilyen a legjobb házasság.

Lehet mellette dugni a fiatalabb kolleginákat.

2024. jan. 10. 11:39
 26/55 anonim ***** válasza:
100%
Mert a kifogott halat már nem kell (be)etetni.
2024. jan. 10. 12:16
 27/55 anonim ***** válasza:
80%

"Több éves együttélés után, egy 5 hónapos baba mellett is kimondottan jó és gyakori a szexuális életünk.

Mindent meg lehet oldani csak tenni is kell érte :)"

Örülünk, hogy megbasznak rendszeresen, de tanács kellene a kérdezőnek, nem dicsekvés.

2024. jan. 10. 16:48
 28/55 anonim ***** válasza:
66%
27-tevedsz, a kérdező egyáltalán nem kért tanácsot.
2024. jan. 10. 16:59
 29/55 anonim ***** válasza:
68%
Mit kivanjak azon aki elengedte magat es mindennap pial? Budos mint a dog, pedig nem igy indult a kapcsolatunk, es alig 4 eve vagyunk egyutt. Eleinte ketnaponta szexeltunk. Veszekedtem, harcoltam miatta eleget. Belefaradtam, elfogytam. Kiabrandultam. Nem is nyulok magamhoz sem, es mas ferfiakat sem kivanok.
2024. jan. 10. 17:21
 30/55 A kérdező kommentje:

Születtek érdekes vèlemènyeket is.

Azok a nők akik a gyermek születèsère fogtàk azt, hogy nincs idő a szexre, azok is önzőek.

Hiszen ezt írtátok azokra a férfiakra, akik szexet akarnak.

A szex alap dolog egy kapcsolatban.

Azt nem kièrdemelni kell, az nem jutalom!

Az élet része ugyanúgy, mint a szerelem.

A gyerek legkésőbb 20-25 éves kora körül elköltözik a háztòl és ott maradsz azzal a férfival, akit a gyerek születés miatt eltoltàl magadtól.

Azzal a férfival maradsz az életed további éveiben kettesben, akiből jóformán érzelem nélküli férfit csináltál.

Kell a gyerek, de milyen áron?

Bármit tehet a férfi, lesheti a nő minden apró és nagy kívánságait, odafigyelget rá, leveheti a válláról a terhet, úgy mint házimunka, bevásárlás, egyéb ügyek intèse, a gyerekkel való foglalkozás minden téren,vagyis lehozhatja a csillagos eget, a tenyerén hordozhat, akkor sem lesz más a véleményetek a férfiról szex témában, csakis a saját èrdekeiteket fogjátok nézni.

Sok nőnek nem való férfi, mert azt sem tudja hogyan kell a férfit kezelni, mit szeretne.

Sokatok annyira nem ismeri a férjét, hogy ki merem jelenteni, hogy ott ahol sportszerető a férfi, azt sem tudjátok ki a kedvenc futballjátèkosa,vagy melyik forma 1-es versenyző a kedvence.

Ezek csak példák voltak, nem kell szó szerint értelmezni.

A nők meg elvárjàk a férfitól, hogy mindenben odafigyeljenek rájuk, legyenek gyengédek, kedvesek, segìtőkèszek.

Az itt vèlenènyt író nők közül sem lennék egyiknek sem a társa semmilyen téren.

A legtöbb nőnek a szemében a férfi nem mást, mint csak egy tenyèszbika.

Ès miután megszülettek a gyerekek, nulla szex évekig, majd a férfi kössön csomót a pöcsère, legyen hűséges, kitartò, pincsikutya.

És ha hosszú kimaradt évek után meg meri a férfi említeni a szexet, máris szexmàniàsnak nevezik.

Tudom mit írok, mert nagyon jó barátaim házassága ment tönkre pontosan azért amiket leírtam.

A férfi csak kellèk a nő részére.

2024. jan. 11. 21:38
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!