Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban lévő nőktől kérdezem, hogy pár év együttélés után, miért toljàtok el teljesen a férfit szexuálisan?
Értem én, hogy munka, gyerekek, háztartás mellett már a férfire sincs kedvetek nézni, de mi változott a gyerekszülès óta?
Hiszen előtte hetente akàr többször is szererkeztetek a párotokkal.
Miért jó nektek , ha a férfi szenved a kapcsolatban attól, hogy nincs szex?
Egy jól működő kapcsolat gyümölcse hogy van szex.
Jutalom, ha jól dolgoztál, és az élet se cseszett ki veled.
A sok férfi nem dolgozik azért semmit, hogy a kapcsolat jó legyen.
Szerinted kivel szexel szívesebben egy nő?
Bunkó Jancsi hazamegy:
Lefikázza az ebédet, mert épp sótlan, majd elmegy tévézni. Jól lecseszi a felségét, az beszélgetni próbált vele, miközben a mecset nézte.
Majd mikor a gyereket lefektette az nő. És elmegy fürdeni, majd a hálóba megy. A férj még közli, hogy csámpás Gizi, szexeljűnk már mert egy hete nem volt semmi!
Vagy
Kedves Jani hazamegy:
Behozza a bevásárlást. Majd így szól. Szívem főz egy kis gánicát, hoztam tejfölt hozzá. Majd ad egy szál virágot a feleségének. A nő megkérdi miért. Csak mert szeretlek!
Amíg a nő főz, a férfi tanul a gyerekkel. Majd mikor végzett, és a gyerek elmegy tabletezni.
(🙈 Remek szülő lennék, nem kell mondani…..)
Majd vacsoráznak. A férfi megköszöni a nőnek hogy főzött, még akkor is ha nem lett tökéletes.
Beszélgetnek, hogy vagy?, mi történt ma veled?.
Majd mikor mosogat a feleség, a férfi hátulról átölelő a nőt. Aztán hoz egy hajgumit, és összeköti, a nő haját.
Aztán a fülébe súg:
-így könyebb a füledbe súgni, hogy szép vagy!
És ad egy puszit az arcára.
-Amíg mosogatsz, én kiteregetek. -Pihenj le ha végeztél.
Este takarodó van a gyereknek.
Majd a nő a hálószobába megy.
Leül a férfi mögé ül.
-mondtad hogy fáj a hátad!
-meg masszírozlak.
Mikor végzett megleli. És megkérdi hogy lenne e kedve a nőnek egy kis hancúrozáshoz.
Na szerinted melyikre mond igen, és melyikre nem?
(A helyesírási hibák miatt bocsánat)
Aki nem fogja föl, hogy a gyermek születése után változik az élet még gyermeknemzés előtt az egy idióta már bocsánat.
Normális ember tudja nemtől függetlenül, hogy amíg kicsi a gyermek addig ő az első helyen van, a férjnek/feleségnek meg "kell" osztani az első helyet a saját gyermekével.
Az élet nemcsak heti többszöri hancúrozásból áll!
Ha a férfi annyira szexmániás, éretlen idióta váljon el és élje az életét más nővel, aki szétteszi a lábait heti 4-5x csak őt már ne csinálja fel.
Jobb lesz a(z ex)nőjének nélküle biztosan. Egyáltalán nem kötelező szenvedni szex nélkül. Lehet továbbállni ha egyszer a "drága" férjnek minden a szex körül forog.
Én meg nem értem, hogy miért az első a szex amikor kisbabád, kiskorú gyermeked van.
Annak oka van, hogy a nő képtelen vele lefeküdni.
És nem jut eszébe a kérdezőnek, hogy a feleség lehet beteg mentálisan/testileg! Akár fájhat neki, mert pl. A szülés nem ment olyan simán és még 6 hét után se épült fel teljesen.
Lehet pajzsmirigy működési rendellenesség is.
Őt csak az érdekli, hogy ő szenved, nincs meg a heti többszöri testiség.
Nem lehet egész héten ágyba bújni, mert nincs hozzá kedve amikor 24/7 a gyermek lefárasztja! Akkor meg főleg nincs hozzá hangulata ha a férj követeleződzik, hisztizni kezd a pinaért, de egy gyufaszálat nem tenne odébb.
Sőt akkor se ha látja, érzi, hogy a férjecske csak azért nyal be neki, hogy gerincre vághassa.
Tárgyként kezeli, a saját gyermeküket le se szarja.
Az olyan férfi váljon el, nem való se férjnek, se apának!
18# De most miért kevered ide a 6 hetet? Az van a kérdésben, hogy pár év után. Oké hogy 1-2 évet tolerál az ember, de mikor egy 6 éves mellet is havi egy jön össze, akkor joggal veti fel az ember, hogy mit csinál rosszul, mit kéne változtatnia, esteleg a párjának mit kéne változtatni.
(És változtatás alatt nem kényszer szexet értek, mielőtt rám sütnéd.)
"Értem én, hogy munka, gyerekek, háztartás mellett már a férfire sincs kedvetek nézni, de mi változott a gyerekszülès óta?" Emiatt. Ő keverte bele. Én csak lehetséges okokat írtam akár 6 hét után.
A havi, vagy két havi akár nulla szex oka anyaként akar egyedül működni vagy a gyerek születése óta, vagy az évek során mivel a férj nem nyújtott neki támaszt, nem adott segítséged, nem figyelt rá oda szex közben (se) és valószínűleg már nem kívánja, kiszerett belőle. Akár van más, aki elintézi.
Ami mocskos dolog a javából, viszont ha valaki kiszeret a másikból, vagy szeretőt tart annak szintén vannak okai.
(Lásd feljebb.)
Esetleg kivételes esetekben a nő már a házasság idején nem szerette a párját és mivel az utód megvan már nem tartja fontosnak a szexet (vele).
Ilyesmi is állhat a háttérben.
De akkor is a legjobb megoldás a válás ha párterápia, pszichológus nem jöhet képbe, vagy nem használ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!