Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik toxikus “túlbeszélés"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik toxikus “túlbeszélés"?

Figyelt kérdés

Megpróbálom érthetően felvázolni a problémát.

Párommal régebben voltak komolyabb összezördülések, nagy viták. Azóta mindketten önfejlesztésbe kezdtünk.

Párom azóta MINDENT meg akar beszélni és már annyira túlzásba esik, hogy az őrületbe kerget. Egy egyszerű napi rutinban elkövetett hibáról is egész nap képes beszélni es pszichologizálni, éjszakába nyúlóan beszél(get)ni a SEMMIRŐL.

Hihetetlenül idegesítő, már legszívesebben csak világgá menekülnék, mert nem hiszem el, hogy mindenen ennyit lehet beszélni.

Ne értse félre senki, a nagy dolgokat szerintem is meg kell beszélni, hogy kinek milyen érzései vannak a dologtól, mi váltott ki indulatot stb. de ez szerintem nagyon nagy túlzás.

A kérdésem az, hogy én vagyok a f@&€sz, ha ez nekem sok, vagy létezik a “nemmegbeszélésnek” túloldala is?

jan. 9. 15:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%

Meg kell hallgatni a másik, és alap hogy figyel az ember a párjára, de ez már tényleg a túlzás kategória szerintem.

5# Köszi az érdekes cikket!

jan. 10. 12:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez nekem minimálisan sem férne bele.

A barátom nem ennyire túlbeszélős, mondjuk rájön néha félévi egyszer, de akkor nem tudom eldönteni, én ugorjak az ablakon vagy őt rakjam ki...

Amit a te párod csinál az súlyos önbizalomhiányból akad. Kérdés: meddig akarod folytatni vele, mert előbb-utóbb az agyadra megy.

jan. 14. 22:55
 13/13 anonim ***** válasza:

"ez már egyébként a napi rutinunk rovására megy, mert csomó mindenre nincs idő, helyette csak a beszéd megy."

Előzd meg. Te szólj először, hogy ezt meg azt kell most/sürgősen/mikor? csinálni, és fogj is hozzá a magad részéről. A napi és egyb feladatokat, programokat beszéljétek meg, fogjatok hozzá, takarítsatok, menjetek el a boltba, kirándulni, társaságba, éljetek.

jan. 15. 18:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!