Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők mièrt nem bìrjàk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mièrt nem bìrjàk a kapcsolatukban tartani magukat a szabàlyokhoz?

Figyelt kérdés

Nem egy kapcsolatomban volt ès a mostaniban is ìgy van, hogy mikor a női tag elő àll, hogy ètrendet kène vàltoztatnunk ès egèszsègesen kène ennünk amivel nincs is semmi baj ès ebben mindig partner voltam akkor a nő felrùgja a szabàlyokat pàr nap mùlva.

Ez most csak egy pèlda ès nyilvàn van egy kevès kivètel, de nagyon sok nőn làtom, hogy utàlja a szabàlyokat ès hiàba igèr meg valamit kedden, hogy majd ìgy fogjuk csinàlni szerdàn màr szenved, hogy neki tartani kell magàt ahhoz amit mondott.

Szàmos màs pèldàt is mondhatnèk az èletemből mint az ètrend, de nem akarok hosszan ìrni.

Mièrt van ez a gyengesèg?

Mièrt jelent ekkora nehèzsèget egy nőnek, hogy tartsa magàt a megbeszèltekhez?

Akarat gyengesèg?

2024. jan. 4. 14:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
72%

Úgy vélem, hogy a következetlenség abszolút kor- és nemfüggetlen. Pasiban is van ilyen, nőben is, idősben is és fiatalban is.

Van egy haverom, kollégám, náluk közös megállapodás lett a családban, hogy senki nem iszik többet laktózos tejet, mivel a neje nem bírja, de a haver a melóhelyre is kókusz meg rizstejet hoz.

De van, akinek kisebb a kitartása.

A nagyon korrekt az lenne, ha vagy mindenki betartja, vagy ha nem, akkor beszéljük meg, hogy az egyik diétázik, a másik nem és ezt is tiszteletben lehet tartani.

Illetve ha neked fontos a diéta, tartsd nyugodtan.

2024. jan. 4. 16:33
 22/26 anonim ***** válasza:
64%
Nő vagyok, nekem soha az életben nem hozhatott és hozhatna a párom/férjem szabályt közös életmódváltoztatásra. Már innentől fura a történet. Úgy étkezik ahogy akar, és én is. Ennélfogva az sem érdekelne ha nem tartaná be a saját magára hozott szabályokat. Az ő dolga.
2024. jan. 4. 16:45
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

Hogy, mennyi kétszínű nő van itt.

A meghízott kérdések alá meg beírják csapatostul, hogy vegye rá a kérdező a párját (férfit), hogy kezdjen el egészségesen táplálkozni!

Itt meg játsszák az eszüket, hogy eszükbe nem jutna olyasmi.

Kérdező olyan nőkkel vagy együtt akiknek igen nincs akaratuk még egy kicsit se.

Más nőkkel kéne ismerkedni, vagy egyedül maradni és csak szexre nőket összehozni.

2024. jan. 4. 16:57
 24/26 anonim ***** válasza:
81%

#23 a kérdésben szó sincs arról hogy a pár bármelyik tagja elhízott lenne. Életmódváltoztatást akkor is szoktak eszközölni ha csak az egészségről (ételintolerancia vagy allergia diagnosztizálása után) vagy esetleg valamilyen ideológia mentén (holnaptól nem eszem állatot stb).

Én erre írtam (a #22 vagyok) hogy engem eleve nem tudna berántani senki ilyenbe. Csináljon amit jónak lát, egyen amit akar illetve szegje meg a saját szabályait amikor akarja, engem NEM ÉRDEKEL, az ő dolga.

2024. jan. 4. 17:11
 25/26 anonim ***** válasza:
81%

23

"menniy nő van itt" - Hát eddig 2 válaszból derült ki, hogy nő lenne. Hú mennyi:D

Egybéként rávenni és ráknéyszeríteni vagy simán csak kiadni a parancsot igencsak különböző dolgok. Engem is unszolt már a párom, hogy kezdjek el mozogni (azaz megpróbált rávenni). Dee... ettől még nem történt semmi. Aztán rá egy évre éreztem, hogy szarul vagyok és elkezdtem magamtól mozogni. A belső motiváció minden esetben erősebb mint a külső. Ennek ellenére fontos, hogy a párom jelezze, ha szerinte rossz az irány. De a döntés az enyém.

2024. jan. 4. 17:11
 26/26 anonim ***** válasza:
43%

"A meghízott kérdések alá meg beírják csapatostul, hogy vegye rá a kérdező a párját (férfit), hogy kezdjen el egészségesen táplálkozni!"

Nem tudom, én nem szoktam azt a kategóriát olvasni, ahol ezek a kérdések vannak, szóval tőlem biztosan nem láthattál ilyen tanácsot. Akik meg ilyen tippeket adnak, ők meg lehet, hogy ezt a kategóriát nem látogatják. :-)

Légy szíves ne általánosíts!

2024. jan. 4. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!