Miért változnak meg az emberek amikor kapcsolatuk lesz?
Már több barátnál is tapasztaltam ezt. Megváltozik a viselkedésük, azt mondják, hogy a barátok a legfontosabbak, közben meg elkezdenek ignorálni miután párt találnak, elérni is nehezebb őket. De lehet, hogy én gondolom rosszul.
19l
Nyilván az embernek fontosabb a párja mint egy sima barát.
Amíg nincs párja addig oké hogy a barátok a fontosabbak, ki más legyen ugyebár, de egy párkapcsolat sokkal több a barátságnál, sokkal szorosabb szövetség.
Szép dolog a barátság, de az ember a párjával építi a jövőjét.
Ettől még nem szép dolog ignorálni a barátokat, de a barátoktól sem szép dolog mikor nyomást helyeznek az emberre és ahelyett hogy velük örülnének hogy a másik révbe ért, érzelmileg zsarolják őket irigységből.
Majd ha neked lesz, megtudod.
Amit erőltetnek, hogy a barátság a legfontosabb, az hülyeség. Az embernek a párja a legfontosabb, vele lesz egy család, tehát a barátok háttérbe szorulnak. Elég gyerekes gondolkodású, aki ezt nem érti.
Ez mindig is így volt, és így is lesz. Az ember ilyen esetben akarva-akaratlanul átalakítja a szokásait, viselkedését, meg egyebek. Itt ennek nem is szabad problémának lennie, hisz azért mégis élettársként gondolunk párunkra, vele tervezzük jövőnket.
A dolog milyenje már egy másik tészta. Teszem azt, olyan lánnyal/fiúval jön össze az illető, aki nem gyakorol rá jó hatást, azt az aurát valamennyire átveszi. Vagy ha nem tudja helyén kezelni a kapcsolatait (ismerek ilyen embert, van ilyen). Most mondtam két példát, sokféleképp átmehet ez egy nem jó helyzetbe.
Szerencsére a te problémáddal még nem szembesültem barátaimat végignézve, de jómagam voltam ilyen, én sem kezel(t)em jól a kapcsolataimat, de ebből is tanul az ember (ha rájön és akar). Szóval igen, ez egy totál normális dolog, csak nem mindig működik jól minden szemszögből. Beszélgetés mindent megold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!