Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők mièrt nem bìrjàk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mièrt nem bìrjàk a kapcsolatukban tartani magukat a szabàlyokhoz?

Figyelt kérdés

Nem egy kapcsolatomban volt ès a mostaniban is ìgy van, hogy mikor a női tag elő àll, hogy ètrendet kène vàltoztatnunk ès egèszsègesen kène ennünk amivel nincs is semmi baj ès ebben mindig partner voltam akkor a nő felrùgja a szabàlyokat pàr nap mùlva.

Ez most csak egy pèlda ès nyilvàn van egy kevès kivètel, de nagyon sok nőn làtom, hogy utàlja a szabàlyokat ès hiàba igèr meg valamit kedden, hogy majd ìgy fogjuk csinàlni szerdàn màr szenved, hogy neki tartani kell magàt ahhoz amit mondott.

Szàmos màs pèldàt is mondhatnèk az èletemből mint az ètrend, de nem akarok hosszan ìrni.

Mièrt van ez a gyengesèg?

Mièrt jelent ekkora nehèzsèget egy nőnek, hogy tartsa magàt a megbeszèltekhez?

Akarat gyengesèg?

2024. jan. 4. 14:30
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
98%
A kitartásnak (vagyis annak hiányának) semmi köze nincs a nemekhez.
2024. jan. 4. 14:33
 2/26 anonim ***** válasza:
17%
Ez igy van. A parom nemreg hozott egy uj szabalyt, hogy eves kozben nem bofogunk. A fiammal bologatunk, majd masnap a draga nejemnek sikerult egy olyat bofognie kolatol, hogy remegtek a tanyerok a falon. Raneztunk, azt mondtam ez mas, neki szabad. Hm..
2024. jan. 4. 14:33
 3/26 anonim ***** válasza:
0%
2:)))
2024. jan. 4. 14:37
 4/26 anonim ***** válasza:
71%
Te miért választasz akaratgyenge partnereket?
2024. jan. 4. 14:49
 5/26 anonim ***** válasza:
63%

1. Hogy jön a diéta a párkapcsolati szabályokhoz?

2. TE miért ilyenekkel jössz össze?

2024. jan. 4. 14:51
 6/26 A kérdező kommentje:

4-es ők választanak engem.

Én hiába,akarok nekem tetszőt választani ha azoknak olyan eljárásaik vannak aminek én nem tudok megfelelni.

2024. jan. 4. 14:58
 7/26 A kérdező kommentje:

5-ös kötekedő ingerült faxopó.

Szerinted ha a párod kijelenti, hogy holnaptól egészségesen eszünk és kijelenti, hogy 6 után csak salátát eszünk és nincs több édesség majd másnap 3 nappal később két pofára eszi a csokoládét és eszik 6 után az mi?

Ez nem egy szabály amit egy pár lefektetett???

Ennyire ne fájjon már,az igazság.

2024. jan. 4. 15:01
 8/26 anonim ***** válasza:
67%
Tartsd magad ahhoz hogy ezentúl csak férfiakkal kezdesz (akaraterő kell csak hozzá!) és akkor soha többé nem kell elviselned ezt!!
2024. jan. 4. 15:05
 9/26 anonim ***** válasza:
65%

Nincs megfelelő akaratereje.

Egyébként a "nők" nem ilyenek, csak vannak ilyen emberek. Az, hogy te mindig ilyen partnereket fogsz ki, egy nagy red flag, ahol az okát magadban kéne keresned. Lehet, hogy tudat alatt ezt a mintát keresed, mert pl így érzed magad erősebbnek, hogy a párodnak nincs annyi akaratereje, mint neked, de így legalább egy-egy "szabályból" való meghátrálást rá lehet fogni.

2024. jan. 4. 15:05
 10/26 anonim ***** válasza:
84%

"Szerinted ha a párod kijelenti..."

"Ez nem egy szabály amit egy pár lefektetett???"

Nem. Ezt a párod kijelenti. Nem a pár fektette le, hanem az egiyk tag kijelentette.

Arról nem is beszélve, hogy hogy jövök én a párom étkezési szokásaihoz? Ha ő elhatározza magát, hogy 6 után nem eszik, szíve joga. De Ő határozta el saját magára, nem én magamra. Ő meg rám nyilván nem fogja erőltetni.

Mondjuk abból kiindulva hogy

"ők választanak engem"... felmerül a kérdés, hogy egyáltalán mennyire van közöd a saját életedhez:D Ezek szerint ugyanis nincs beleszólásod abba se, hogy kivel jössz össze, se abba, hogy mit eszel. Itt azért vannak problémák rendesen:D

2024. jan. 4. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!