Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mièrt nem bìrjàk a kapcsolatukban tartani magukat a szabàlyokhoz?
Nem egy kapcsolatomban volt ès a mostaniban is ìgy van, hogy mikor a női tag elő àll, hogy ètrendet kène vàltoztatnunk ès egèszsègesen kène ennünk amivel nincs is semmi baj ès ebben mindig partner voltam akkor a nő felrùgja a szabàlyokat pàr nap mùlva.
Ez most csak egy pèlda ès nyilvàn van egy kevès kivètel, de nagyon sok nőn làtom, hogy utàlja a szabàlyokat ès hiàba igèr meg valamit kedden, hogy majd ìgy fogjuk csinàlni szerdàn màr szenved, hogy neki tartani kell magàt ahhoz amit mondott.
Szàmos màs pèldàt is mondhatnèk az èletemből mint az ètrend, de nem akarok hosszan ìrni.
Mièrt van ez a gyengesèg?
Mièrt jelent ekkora nehèzsèget egy nőnek, hogy tartsa magàt a megbeszèltekhez?
Akarat gyengesèg?
Amikor egy pár megegyezik valamiben a te értékrended szerint nem szabály. Érdekes..
Ha te Egy kigyúrt pasit akarsz, de azok nem akarnak téged akkor neked nincsen közöd a saját életedhez?
#7 Nem, ez nem szabály.Ő mondott valamit, ami rám nen vonatkozik, mert én azt eszek, amit akarok.
Egészséges vagyok, vékony, szép.
Fél 6 fele szoktam a munkából hazaérni.Nekem ugyan nem mondaná meg senki, hogy mit ehetek 6 után meg mit nem.
13, de te arról beszélsz, hogy a párod kijelent ezt, kijelent azt. Nem megegyeztek valamiben, hanem ő azt mondja és onnantól kezdve úgy van. Ezt nem megegyezésnek hívják, hanem diktálásnak.
Az meg továbbra is él: mindenki úgy eszik ahogy gondolja. A párkapcsolatnak ehhez semmi köze.
Te
15
Sok évig voltam singli. Pont emiatt.
Akkor azt halgattam, hogy bu.i vagyok meg azt, hogy nem hiszik el, hogy nekem egy nő sem jön be..
Tehàt ha egyedül vagyok akkor én vagyok a hibás.
Ha kapcsolatban akkor is..
16.
Akkor àt fogalmazom. A pàrom felvetette ezt én bele mentem és megegyeztünk. Tehàt lefektettünk egy szabàlyt. Megàllapodtunk!!!
18, oké, ez így már úgy hangzik, mint amiben ketten vettek részt.
És mitől lesz ez párkapcsolatot érintő kérdés? Mert attól még, hogy együtt vagytok és az evésről megállapodtok, ez még nem párkapcsolati kérdés.
Meg... na, érted. Ki a fszt érdekel?:D Belerángat a diétájába amit aztán ő maga rúg fel. Hülyeség? Persze, hogy az. De ez az ő kínlódása, ennek semmi köze hozzád vagy a kapcsolathoz.
Az meg, hogy azért vagy valakivel, hogy ne piszkáljanak, hogy sizngli vagy, az megint ordas hülyeség, te is tudod jól. De ha képtelen vagy kimondani azt, hogy "Én vele akartam együtt lenni" akkor a saját életed továbbra is csak történik veled, nem pedig te éled.
Én egyedülálló nő vagyok. Szerinted én nem kapok okoskodásokat? Dehogynem. És leszarom. Az én életem, és úgy élem, ahogy nekem megfelelő. Ha lesz valaki, akivel ez változni fog, akkor sem azért lesz, mert mások egyébként beszólnak, hanem az én szabad döntésem miatt, amiért vállalom a felelősséget is, mert felnőtt ember vagyok.
És még mielőtt bármit is elkezdenél kombinálni, hogy miért gondolkodok így, én baromi sokat dolgoztam magamon, egy toxikus családban nőttem fel, rengeteg rossz mintát hagytam tudatos önfejlesztéssel magam mögött. Én is lehetnék most a te cipődben, sőt, még inkább, mert nők könnyebben lépnek bele egy méltatlan kapcsolatba, és válnak kiszolgáltatottá. Nekem ebben nagyon sok melóm van, hogy nem ott tartok, mint te.
Szóval még mindig te vagy az, aki ilyen nőkkel összejössz, nem a nők ilyenek, hanem azok a nők ilyenek, akikkel te összejössz. Döntsd el, hogy te miért vagy együtt velük. Szereted a párod? Kapcsolatfüggő vagy? Szexhiányod van? Miért tud befolyásolni, ha beszólnak? Nem vagy ettől szar ember, de ennek előzménye van, rossz mintákat hordozol nem is tudatosan, ezt neked kell megtalálnod, hogy miért van így, és ha rájössz, és elkezdesz tudatosan dolgozni magadon, nem lesznek többé méltatlan kapcsolataid. Ha kell, akkor fordulj ezzel szakemberhez, vagy csak keress pszichológusokat a neten, akik írnak cikkeket, vagy csinálnak videóket, és segítenek közelebb kerülni a megoldáshoz. TikTokon és YouTube-on is tudok ajánlani jót, ha érdekel, szólj, és már linkelem is, akár ide publikusan, akár privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!