Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már vitátok a messenger...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már vitátok a messenger állapotjelzéséből?

Figyelt kérdés
Tudom jó, hogy nem mindig megbízható, néha beakad, és van, hogy akkor is ott a zöld pötty ha rég letette a telefonját, de ezt ugye nem lehet tudni, hogy épp hiba, vagy tényleg online, csak nem ír vissza. Főleg ha korábban ilyent nem tapasztaltál nála.
2024. jan. 3. 08:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%
Nem, mivel mindketten elmúltunk már 14 évesek.
2024. jan. 3. 10:00
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
6 os nem vagy megdugva rendesen az a bajod.
2024. jan. 3. 10:16
 13/21 anonim ***** válasza:
57%
Nem és nem is lesz. Van hogy gyorsan válaszol a barátnőm, van hogy 3-4 óránként, teljesen változó. Természetes, hogy akkor válaszol, amikor ráér.
2024. jan. 3. 10:33
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Az a bajom hogy nincs kirúgva.
2024. jan. 3. 10:36
 15/21 anonim ***** válasza:
71%
Nekem is volt már belőle vitám. Exem mikor elköszönt utána fent jelezte mindig. Egy idő után ráírtam hogy még sem alszik vagy mi a baj? Persze válaszolt...akkoriban csalt. Persze van amikor megbízhatatlan a zöld pötty de van amikor tényleg jól mutatja csak sajnos ezt nem fogod megtudni mert vagy válaszol vagy nem és akkor azt hiszed hogy a messenger szar.
2024. jan. 3. 10:37
 16/21 anonim ***** válasza:
62%
Nem vagyunk se hisztis tinik, se technológiai analfabéták, se féltékenykeő elmebetegek, szóval nem. Más esetben nem tudom elépzelni, hogy valaki ezen balhézzon.
2024. jan. 3. 11:55
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
A volt sógornőmmel volt ilyen. A messenger jelzése zöld volt, de sokszor nem válaszolt se a tesómnak (a férjének) se nekem. Olyankor sem, amikor sürgős ügyet kellett volna megbeszélni. Aztán kiderült, hogy másfél évig viszonya volt egy munkatársával, sokszor vele beszélt, vagy szexcseteltek. A mi üzeneteinkből csak az utolsót látta és ha abból nem derült ki, hogy fontos lenne válaszolnia rá, akkor figyelmen kívül hagyta. Azelőtt nem volt vele ilyen, ezért (is) kezdett gyanakodni a tesóm, hogy csalja. Csak mindig kimagyarázta magát.
2024. jan. 3. 13:08
 18/21 anonim ***** válasza:
85%
Jaj, atyaég, most jönnek sorra a megcsalós sztorik… Én évekkel ezelőtt azért vettem le az elérhető állapot jelzést, mert volt 1-2 ismerős, aki reklamált, hogy nem válaszoltam, pedig online voltam. És amúgy valóban nem volt kinyomva a Facebook, viszont sürgős munkám volt, és nem értem rá privát üzikre válaszolni. Nekem nem hiányzik, hogy mást csekkolgassak, engem se kell látniuk, mert nem ritka már az a dili, hogy ott a zöld pötty, akkor elérhető, válaszoljon azonnal, és leszarásnak érzi, ha nincs olvasva, megválaszolva már a beérkezés pillanatában.
2024. jan. 3. 13:19
 19/21 anonim ***** válasza:
73%
Miutan a ferjem allandoan zold, es a telefonjat letette, a szamitogepen nyitva hagyott tobb ablakot es alvon van a gep, ezek utan...
2024. jan. 3. 14:13
 20/21 anonim ***** válasza:
80%
Masik. Anyammal beszelgetek messenger hivason. Biztos, hogy nem fogok uzeneteket olvasni kozben.
2024. jan. 3. 14:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!