Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már vitátok a messenger...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már vitátok a messenger állapotjelzéséből?

Figyelt kérdés
Tudom jó, hogy nem mindig megbízható, néha beakad, és van, hogy akkor is ott a zöld pötty ha rég letette a telefonját, de ezt ugye nem lehet tudni, hogy épp hiba, vagy tényleg online, csak nem ír vissza. Főleg ha korábban ilyent nem tapasztaltál nála.
2024. jan. 3. 08:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%
Nem, de nem érdemes ilyenen kiakadni.. nekem pl néha úgy marad a böngésző ablak, a gépem pedig soha nincs kikapcsolva.. szóval..
2024. jan. 3. 08:45
 2/21 anonim ***** válasza:
82%
Utoljára 18 évesen hisztiztem ilyen miatt, azóta felnőttem és nem foglalkozok ilyen hülyeséggel.
2024. jan. 3. 08:47
 3/21 A kérdező kommentje:
#1 Igen igazad van, csak ha a beszélgetés közepén van ilyen, és 2 órán keresztül nem válaszol, de közben ott a zöld pötty, azért az nem túl jó.
2024. jan. 3. 08:48
 4/21 anonim ***** válasza:
50%
#3 az sose jó jel, ha valaki gyakran visszaír, aztán éles váltás és azt érzed, szarik a fejedre. Itt nem a zöld pöttyről van szó, hanem érzed, hogy valami nem stimmel és valószínűleg jogosan.
2024. jan. 3. 08:53
 5/21 anonim ***** válasza:
90%

Nem megbízható tényleg. Egyik exem is mindig zöld volt. Aztán egyszer hamarabb keltem, mint ő, és telóztam, és akkor is zöld volt, pedig fixen nem nyúlt a telefonjához kb 6 órája. Egyszer egy haverom akadt ki azon, hogy a párja mindig zöld és sosem válaszol neki. Egyszer odamentünk a munkahelyéhez, ki tudott jönni pár percre, és utána azt mondta a haverom, hogy "most végig velünk beszélgetett és mégis elérhető volt, biztos valaki belépett a Facebookjába" :D Véletlenül sem a zöld pötty a megbízhatatlan... :D

De az viszont tényleg rossz, ha hirtelen eltűnik és ilyen sokáig nem ír. Mert egy párkapcsolatban azért meg szokták beszélni, hogy bocsi most nem fogok ráérni mert pl mennem kell dolgozni. Úgyhogy itt inkább ezzel van a baj.

2024. jan. 3. 09:13
 6/21 anonim ***** válasza:
39%

Egy munkatarsam ilyen köcsög.

Pl egyik szitu az ezerből:

Hívom hogy be kéne hoznia a céghez x dolgot szolt a főnök. (Penteken 13 ig vagyunk, errol 12 kor beszeltunk)

Írja negyed óra es ott vagyok.

(Nincs ott)

Irtam neki addig kiszaladnék a boltba(10 perc) de fent a raktar kulcs a polcon ha jönnel kozben.

Olvassa de b.szik visszairni.

Visszaértem dolgozom már 13 óra nem ír. Tulorázok 14 ora.

Felhivom hogy meddig várjam már hozza azt a sz.rt vagy nem mert zárnék!

Erre kozli hogy már rég visszavitte betette a raktárba. Semmi ertelmes válasza nem volt arra hogy miert nem irta meg.

Állandoan igy játszmázik.

Legszivesebben kitaposnám a belét.

Rajta kívül soha senkivel nincs semmilyen vitám messengerrol meg olvasota -nem olvasta baromsagokról se. Csak vele.

Vagy korabban pl azokon sértődött be hogy nem irok azonnal vissza. Allandoan azt várta hogy majd en azonnal ugrálok neki. Szamtalanszor irtam hogy de qz igazgatoval targyalok nem erek rá, de szallitas jott nem érek rá mire végre felfogta hogy nem direkt nem irok vissza azonnal hanem dolgom van!

De állandoan sertotget jatszmazik köcsögösködik.

Es ez mellett udvarol!!

Azt hiszi majd en a bunko parasztjával pont össze akarnék jönni!

Kegyetlen gáz az egész ember.

2024. jan. 3. 09:16
 7/21 anonim ***** válasza:
66%
Nálam ritkán van „beszélgetés közepe”, nem non stop chatelésre használom a messengert, hanem írok, és a másik meg válaszol, amikor ráér, és fordítva. És nem is szeretném, hogy vki odaszegezzen a Facebook elé, és el kelljen számolnom, ha ki kell mennem pisilni, enni szeretnék stb. Szóval, bocsi, de nekem ez nevetséges, és gondolom, nem is sürgős megbeszélnivalóról volt szó. Ha napok múlva sem ír vissza, az gázos, igen, 2 óra hossza meg nem. Számomra beteges a felfogásod, és tök mindegy, hogy valóban online volt-e, vagy sem.
2024. jan. 3. 09:16
 8/21 anonim ***** válasza:
75%
6: Bocsi, de itt a kérdésben nem volt szó arról, hogy időben sürgős dologról van-e szó, vagy csak általános beszélgetés, én aszerint írtam választ, hogy az utóbbi. A te esetedben egyértelműen kellett volna rögtön visszaírni olvasás után, de ne keverjük már össze az általános esetekkel!
2024. jan. 3. 09:28
 9/21 anonim ***** válasza:
48%
De ezzel csak azt akartam ahol ez vita veszekedes targya hogy látta nem látta ír nem ír mé' nem válaszol, azokat messzirol ki kell hajítani a p.csába aztán nyugalom van. Csak én nem tudom kidobtatni ezt a s.ggfejet.
2024. jan. 3. 09:30
 10/21 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem ez az állapotjelzés nem megbízható.
2024. jan. 3. 09:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!