Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok?
Vegso elkeseredesemben irok ide, az iment “vesztunk” ossze parommal..
Telefonon veszelgettunk mikor megkerdezte h minek orulnek karacsonyra. Mar par hete is megkerdezte mondtam neki megvan mindenem nem kell semmi. Van egy ekszer ami nagyon tetszik, esetleg az, de draga. Megkerdezte mennyi, kondtatalta hogy tenyleg draga de o szokott ilyet, es vegul valahogy mindig megoldja. (Marmint ha szeretnek valamit artol fuggetlnul, meg egy langosert is kepes addig menni ameddig kell ha csak elottem ilyet hogy ugy ennek, nagyon figyelmes.)
Az iment megint megkerdezte mit szerettem volna en pedig mondtam h volt az a gyuru ami tetszett, de azt mar nem lehet megvenni mert bezart az uzlet, egyebkent nem kell semmi mindenem megvan. Ezt igy ezekkel a szavakkal mondtam neki.
Es siras lett a vege, mert nagyon nagyon megbantottam, es lejellemzett hogy engem csak azzal a szarral tudott volna szerint boldogga tenni, pedig en egyaltalan nem ugy ertettem, es bocsanatot kertme tole mert tenyleg megvan mindenem, nem vagyok semmire.
Erre azt mondta akkor vagjam ki az ablakon azt is amivel neki keszultem ( en mar honapokkal elotte keszulok, tudom mire vagyik mivel tudnek neki mindig meglepetest okozni) es akkor egalban vagyunk. :((((
Nagyon nagyon bant a dolog, es ezerszer bocsanatot kertem tole, szerinte ezzel beletapostam a lelkebe hogy iranymutatasra vagyott mit vegyen, de en koveteleztem volna egy draga ekszerre.
Egyaltalan nem allt szandekomban:(, de ahhoz meg hogy vegyen valamit aminek nem veszem hasznat tenyleg nincs szuksegem semmire:(((
Nagyon nagyon bant a dolog es nem szeretnek igy belemenni az unnepkbe hogyan tudnam orvosolni a helyzetet?:(((
5 eve vagyunk egyutt:(
Ő hisztis. Amúgy is ha tudta hogy tetszik a gyürű és mindenképp akár valamit venni akk megvette volna.
Én se kértem semmit, nem szeretek ajándékozgatni.
N 31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!