Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvagyok egyedül is, de van barátnőm, aki szerintem tarsfuggo. Én feltalalom magam, és nem esek kétségbe,ha nincs velem. O sokkal jobban igényli,hogy vele legyek sokat. Nekem nagyobb a térigenyem. Ettől olyan rossz ember vagyok? Más is van így ezzel?
Maximum nem fair viselkedés tőled, hogy ha nem szeretnél vele lenni, akkor miért fogyasztod az energiáid? Lehet szakítani, ha nem elégítitek ki egymás igényeit, sőt, téged még zavar is....
Szerintem nagyon sokan vannak így, és idegesítő, hogy akkor miért nem zárják le a dolgot. Persze, mert elvenni azt el akarod, amit nyújt, de aztán meg maradjon csak jó távol amíg épp nem lesz megint igényed... Ugyan úgy persze a nőben is lehetne több belátás.
Nem vagy rossz ember, de egy konszenzusos megoldással kellene ezt megoldani. Legyen mindkettőtöknek természetesen ún. "én-ideje", amikor egymaga lehet, azt tesz, amit akar. Ugyanakkor legyen közös program is, közös tevékenység is, talán fele-fele arányban a jó.
Én ilyen helyzetben azért elgondolkodnék azon, hogy valóban kell-e nekem társ, ha ilyen az igényem vagy csak a konvenciókat akarom-e követni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!