Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 eves nokent 6 eve egyedul, velemeny?
Én 32 vagyok és a szerelmi életem egy nagy nulla. Nem tudom, másoknak olyan könnyen összejön :(
Nekem a legfőbb bajom, hogy nincsenek szingli férfiak a közelemben, mindenki párkapcsolatban van.
Nem mindenkinek jön össze olyan könnyen! Nem érdemes rágni magad rajta és hibáztatni magad, mert az kiül rád!
34 vagyok nem volt még kapcsolatom!
Sok szépsége van az egyedül létnek is, még ha vágyunk is kapcsolatra!
Semmi, nem mindenkinek jön össze, ennyi.
Nekem sem volt még igazán normális, hosszabb kapcsolatom,de ez van.
32/F
Nem értem. Szerintem örülj neki, mert a legtöbb kapcsolatban sztem semmi irigyelni való nincs.
Ha meg zavar, akkor miért nem csinálsz érte valamit?
Nem lehet, hogy nagyon kiábrándultál a kapcsolatokból az előző miatt? Én 5 évig szingli voltam annyira elegem lett az egészből.
Egyébként ha valaki kapcsolatra vágyik, akkor tesz érte, én úgy érzem te igazából annyira nem is akarsz. Csak várod, hogy megtörténjen a "csoda".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!