Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szakítottatok már más véleménye miatt a barátnőkkel?
Figyelt kérdés
Mondok egy példát: husis nővel jártok, nektek ez tetszik is. Egyszer csak valaki mondja nektek, hogy "jó dagadt a barátnőd". Erre ti elgondolkodtok, hogy "na basszus, tényleg, ennek rohadtul nem kéne tetszenie, mert ez már a dagadt kategória", majd szakítotok mert nektek egy vékonyabb jobb lenne.2023. máj. 30. 02:27
1/18 anonim válasza:
Normális esetben a vonzalmat nem mások véleményétől függően kezeli az ember. Nem màsok vannak az adott emberrel. 🤷♀️
3/18 anonim válasza:
Nem, de meg kellett volna tennem. Mások szerint enyhén szólva is könnyen kapható és kikapós lány volt. Nem hittem nekik, a lánynak hittem. Aztán a házasságunk alatt, mint később kiderült, évekig csalt.
4/18 anonim válasza:
Egyszer két ismerősöm ezért verekedett össze. Pedig a lány, akit "lekövéreztek", egyiküknek sem volt a barátnője.
5/18 anonim válasza:
Nem. Alapból nem jönnék valakivel össze, ha bárki meg tudna ingatni benne.
6/18 anonim válasza:
Még suliban történt az, hogy nekem megtetszett egy lány, akit mindenki lúzernek tartott az osztályban, háta mögött csúfolták. Én ugyan nem csúfoltam, de nem is álltam ki mellette. Elhívtam randira, de végül nem lett belőle semmi. Abban az esetben havösszejöttünk volna, tuti kiálltam vilna mellette. Nem mások véleményéből szűröm le, hogy mi tetszik nekem és mi nem.
7/18 anonim válasza:
Ha a szituáció az, hogy nekem külön tetszik a "dagadt" barátnőm, ugyan miért lenne jobb nekem egy vékony?
8/18 anonim válasza:
6+ Hozzáteszem nem miattam nem jöttünk össze.
9/18 anonim válasza:
6.igen, én lúzer csaj voltam a gimiben, és volt egy fiú, aki összejött velem, de a környezet véleménye miatt berekesztette a kapcsolatot. Nem volt átlagos srác, semmilyen szempontból.
10/18 anonim válasza:
A férfiak nem ilyenek, nem igazán befolyásolja őket más véleménye . A nőket szokták barinők manipulálni és akkor egyből kidobja a csaj a palit .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!