Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 31 eves nokent 6 eve egyedul,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

31 eves nokent 6 eve egyedul, velemeny?

Figyelt kérdés
Nem vagyok csunya sem kover talan unalmasnak atlagosnak mondanam magam, senki nem hiv randizni senki nem udvarol ez normalis? Idegsokkos antiszoci csunya kibirhatatlan embereknek is van parjuk szoval ez nem opció 😕

2023. aug. 5. 22:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
En hagyomanyos modon szeretnek ismerkedni hogy nekem udvarolnak. Nekem az nem jon be hogy en masszak a ferfiakra
2023. aug. 6. 12:08
 12/15 anonim ***** válasza:
66%
Ez a 21.szàzad.akkor maradsz egyedül....
2023. aug. 6. 13:16
 13/15 anonim ***** válasza:
55%
Válogatós vagy. Valószínűleg nem nyújtasz annyit, amennyit elvársz.
2023. aug. 6. 14:21
 14/15 MolotovPunk ***** válasza:
Ahhoz olyan közegbe kellene járnod, hogy legyen egyáltalán, aki udvarol neked. Ki kell ábrándítsalak, manapság már az udvarlás sem olyan gyakori férfiaknál, mint régebben. A nő dönt, de a férfi is csak akkor jön össze a nővel, ha tényleg tetszik neki. Legalábbis legtöbb esetben.
2023. aug. 6. 21:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyes nők nagyon agresszívan nyomulnak (persze azért úgy hogy csak cukinak tűnjenek), ők szépen le is foglalják a pasikat, simán egyszerre 3-4-5-öt, akár férj mellett is. Ha te nem teszel semmit, nem sok esélyed marad, legalább ha nem jársz helyekre és nem kommunikálsz sokat.
2023. aug. 6. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!