Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nek tek beleférne, ha a párotok egyedül, vagy egy baráttal elmenne egy olyan típusú nyaralásra, ahova nem mennétek (és először t iteket kérdezett meg, hogy mentek e)?
Persze, sőt, ha engem megkérdez és nagoyn nem akaródzok menni vele, akkor én mondom, hogy kérdezze körbe a barátait, hátha.
Nehogymár azért ne teljesüljön egy vágya, mert nekem nem az a vágyam:D Azért vagyunk egy pár, hogy bátorítsuk egymást, nem azér,t hogy visszahúzzuk.
Mi is jártunk így el, általában egy hétre.
N
3. vagyok. Mikor hogy. Van, hogy 3 napra, van, hogy egy hétre. Attól függ mi a program, pl. pecázás (neki)/ túrázás (nekem), barát/családlátogatás, fesztivál.. meg függ attól is, hogy milyen messze megyünk és hogy jönnek ki normális áron a jegyek például.
Évente párszor van ilyen, de nekünk ez nem nagy ügy, mert közösen is csomót utazunk és járunk programokra, na meg együtt élünk, ha valamelyikünk nincs itthon a másik simán csak élvezi, hogy az övé a teljes kecó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!