Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 évesen szerintetek van esélyem a szerelemre? Félek ha szakítok már egyedül maradok?
Párommal 2 éve vagyunk egyutt.
Már az elején voltak gondok, majd jól megvoltunk és most megint.
Alapjáraton nem vagyok egy veszekedős típus, de akkora nézeteltéréseink vannak, hogy néha szégyellem hogy kifordulok magambol.
Nagyon sokszor megfordult bennem a szakitas gondolata, de sosem merem meglépni.
Szeretem még, de túl sokszor megbántott már és nem tudom képes vagyok e felejteni.
Előtte 2 évig egyedul voltam. Megvoltam, jót tett akkor, de már nem tudom van e kedvem mindent elolrol kezdeni
Nem vagyok ismerkedos tipus, eleg introvertalt vagyok és reálisan nézve a dolgokat, kb senkit nem találnék.
Ápolt vagyok nem vagyok csúnya, de a hátam kozepere sem kivanom az ismerkedést. Kimozdulni csak a párommal, vagy ritkán a távol elo barataimmal, de akkor sem ismerkedos helyre...kb 0 az eselyem.
Nagyon mártír szövegeim vannak, tudom de nagyon sokat stresszelek ezen.
Miért gondolod hogy nem nézel ki jól? Valakinek biztos az esete vagy:-)
Az már más tészta hogy milyen nehéz ismerkedni.
Valamilyen szinten irigylem az olyanokat mint a barátnőd, hogy hamar akad neki valaki, de mégsem tudnék szerintem olyan típus lenni, nekem valami betegség is van biztos a fejemben, hogy aggódom hogy mennyi pali lenne mogottem és már amiatt nem kellenék komoly kapcsolatra 😅
A mostani pároddal kizárt hogy megoldjátok a gondokat.
Remélem az öngyilkosságot nem komolyan írtad.
Nem értem, miért maradnál egyedül, 2 éves vagy, előtted a világ.
Egyébként meg egyedül sokkal-sokkal jobb lenni, mint a rossz emberrel.
Rengeteg egyedülálló 30-as férfi van, akik örömmel ismerkednének mert ők sem találnak komoly barátnőt.
Nekem az introvertált nők mindíg is vonzóak voltak :)
van esélyed 28évesen igen, de még 60+évesen is lesz
annyi ember él a világban hogy elképzelni se tudod esélytelen h egyedül maradj, csak is akkor történne meg ez h elköltöznél a világ végére és remeteként élnél de még akkor is betalálna egy jó képű medve random elhiheted. Azt meg plane ne felejtsd el hogy ugyan ez a másik oldalon is ott van, és idővel egyre elkeseredettebbek lesznek így ha nem is csúcs példányt de alkalmit akkor is találhatsz bármikor. Ne vesztegesd az idődet olyanra akivel már megromlott a kapcsolat és akinek már nem tudsz megbocsátani vagy megjavítani a dolgokat.
De ha ezek nem győztek meg nézz körül a világban, a nagyon ronda embereknek is van párjuk szintén rondák normálisak és szépek is, és ez csak hozzáállás kérdése.
Pl. Itt vagyok én 2éve magamban magas vagyok, nem vagyok csúnya izmos vagyok és erős stb. de mivel egyéb problémák zavarnak és nem ismerkedek nincs is senkim. Így az esélye annak h kapcsolatom legyen 0. Míg egy elhízott alacsony srác (egy ismerősömre gondolok) kapcsolatban van mert megragad minden lehetőséget és a szintének megfelelő nővel van. Szintén alacsony szintén kövér és még gyerekei is vannak.
Szoval ha te most szakítanál, és adsz egy kis időt magadnak h kiheverd vagy szeretnéd élvezni azt hogy singli vagy de tudod hogy majd kapcsolatot akarsz és ha odaérsz teszel is érte meg probálkozol minimálisan akkor hidd el hogy lesz és nem is egy hanem több akikből válogathatsz majd.
Igen lehet hogy felsz a maganytol.
De ha nem megy miert maradnál?
Vannak amugy komoly celjaitok együtt? O is tudja hogy igy erzel? Probaltatok megbeszelni? Mert ha nem lehet hogy kene! Talan valtozna valami. Vagy ha egy kozombos szar, akkor ott kell hagyni a fenebe. Azt nem elsullyedni a maganyba. Mert igen lehangoltnak tunsz, banod hogy nincsenek korulotted, de meg sem. Ezen most nem is, szeretnel elgondolkozni? Jo igy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!