Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 28 évesen szerintetek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 évesen szerintetek van esélyem a szerelemre? Félek ha szakítok már egyedül maradok?

Figyelt kérdés

Párommal 2 éve vagyunk egyutt.

Már az elején voltak gondok, majd jól megvoltunk és most megint.

Alapjáraton nem vagyok egy veszekedős típus, de akkora nézeteltéréseink vannak, hogy néha szégyellem hogy kifordulok magambol.

Nagyon sokszor megfordult bennem a szakitas gondolata, de sosem merem meglépni.

Szeretem még, de túl sokszor megbántott már és nem tudom képes vagyok e felejteni.

Előtte 2 évig egyedul voltam. Megvoltam, jót tett akkor, de már nem tudom van e kedvem mindent elolrol kezdeni

Nem vagyok ismerkedos tipus, eleg introvertalt vagyok és reálisan nézve a dolgokat, kb senkit nem találnék.

Ápolt vagyok nem vagyok csúnya, de a hátam kozepere sem kivanom az ismerkedést. Kimozdulni csak a párommal, vagy ritkán a távol elo barataimmal, de akkor sem ismerkedos helyre...kb 0 az eselyem.

Nagyon mártír szövegeim vannak, tudom de nagyon sokat stresszelek ezen.

2023. jún. 24. 19:06
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, mind hasznos volt.

Ő velem tervez hosszútávon. A problémákat pedig ő nem úgy veszi, a munka jobban lefoglalja a gondolatait.

Kedves utolsó, én sem tartozom azok közé akikre állandóan irogatnak, sőt...lehet mert nem teszek fel kihívó képeket vagy selfiket, nem tudom...nem mintha hiányozna, de másképp el sem tudom képzelni manapság az ismerkedést mint kozosségi oldalon "felfedeznek"😅

Tudom nem vigasztal, de van egy nagyon jó fiú barátom, szerintem 10bol 7 nő helyesnek tartaná és ő is egy túlsúlyos nőt vett el. Azóta két gyermekük van és én több mint 10 éve ismerem őt, tudom hogy szívből szereti és nem cserélné le. Szóval teljesen emiatt ne legyél reménytelen.

2023. jún. 27. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!