Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Aki csak egyedül "tud" aludni;...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki csak egyedül "tud" aludni;képes-e igaz szerelemre?

Figyelt kérdés

Párszor belefutottam,olyan partnerbe -aki egyedül szeretnek csak aludni.

Annyira idegen,még az alkalmi szeretőimmel is összebújva szoktunk aludni.

2020. febr. 14. 00:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. En is aokig inkabb egyedul szerettem aludni, mert jo ideig nem volt kivel. Alkalmival meg sose aludtam egyutt, mert csak olyannal jo szamomra, akivel kialakuloban vannak az erzelmek.
2020. febr. 14. 01:15
 2/8 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem mai napig vannak olyan párok, ahol nem alszanak kifejezetten együtt. Sokkal jobban kitudja az ember pihenni magát. 32 éves leszek, nem aludtam még senkivel se együtt eddig (párom se volt akivel lehetett volna), de már nem tudnám megszokni. Forgolódós vagyok, horkolok is sajnos.

Plusz nem hiszem, hogy elviselném, ha a fülembe szuszogna a másik.

2020. febr. 14. 02:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"még az alkalmi szeretőimmel is összebújva szoktunk aludni."

Ebből is látszik, hogy az se biztos hogy képes a szerelemre, aki összebújva alszik.

Ez nem ettől függ, mondjuk a párommal sokszor összebújva alszunk és nagyon szeretem, de ha igazán fáradtak vagyunk akkor le kell erről mondanunk, mert a fülembe horkol.

2020. febr. 14. 05:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi köze van a kettőnek egymáshoz?
2020. febr. 14. 09:56
 5/8 anonim ***** válasza:
58%

Szokástól függ, aki sokat volt egyedül az megszokta, ő nem tud úgy ellazulni ha a másik liheg a nyakába, enyelgés összebújás más, olyankor ébren van az ember.

Amikor alszol teljesen kikapcsolsz, nem mindegy hogy ott van e valaki vagy sem? Úgy sem tudsz róla...

2020. febr. 14. 13:25
 6/8 A kérdező kommentje:

A tudatalatti eléggé makacs dolog.

Ébredéskor amúgy is mindig kiderül.

A hangsúly az i_g_a_z szerelmen volt.Amikor két ember,képes a másik szívével érezni.

2020. febr. 14. 15:36
 7/8 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem túl idealista vagy, és kicsit önző, ha azt várod valakitől hogy azt tegye amit te szeretnél de neki pl. kényelmetlen. Én emlékszem, "full" szerelmes voltam mikor a párom csikorgatta fogát és horkolt éjszaka, így átköltöztem a nappaliba, mert engem zavart.
2020. febr. 14. 15:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs összefüggés az egyedül alvás és a szerelemre való képesség között.
2023. jún. 24. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!