Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ez miatt a beszólás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez miatt a beszólás miatt vagyok rossz ember?

Figyelt kérdés

Ma itthon voltam, párom dolgozott. Felhívott hogy menjek ki elé a vasútállomásra és vigyek neki cigarettát. Ezt meg is tettem, de mikor odaadtam neki a cigit csak annyit mondtam teljesen normálisan, hogy tessék itt a szenvedélyed.

Erre úgy megsértődött, hogy azt kérte felejtsem őt el. Ráadásul ivott is 8 doboz sört és hallani rajta, kötekedik is ilyenkor. Úgyhogy ráhagytam. Ivós hangulatában mindig én vagyok a rossz, meg folyton azzal jön hogy olyan vagyok mint anyám. Kiborít.

Érdekes mikor nem iszik jól megvagyunk.

Amúgy ő, 27 férfi én 26

2023. márc. 15. 17:22
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Amúgy anyukám nagyon szereti a páromat, mintha a saját fia lenne
2023. márc. 15. 17:23
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Biztos hogy neked ilyen "agresszív", iszákos emberre van szükséged?
2023. márc. 15. 17:27
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez komoly??
2023. márc. 15. 17:27
 4/16 A kérdező kommentje:

Halál komoly.

Nagyon bűntudatom van.

2023. márc. 15. 17:28
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért tűröd?
2023. márc. 15. 17:29
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
8 doboz sör?? Egy nap alatt? Minek vagy vele?
2023. márc. 15. 17:31
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy együtt egy dohányfüggő és alkoholista emberrel? Hagyd el, csak az idődet pocsékolod rá.
2023. márc. 15. 17:38
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Édesanyám ugyan ebben a helyzetben volt kb 10 éve. Volt egy alkoholista, dohányos férje aki amikor ivott kötekedett, nagyon kötekedet. Konkrétan terrorban tartott minket. Amikor nem ivott akkor is egy seggfej volt, de elviselhetőbb. Hálistennek sikerült megszabadulni tőle. Tapasztalatból írom, hogy az ilyet aki kötekedik egy bizonyos piamennyiség elfogyasztása után ki kell dobni a p*csába. Ez már csak rosszabb lesz.
2023. márc. 15. 17:51
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Munka után mindjárt bever 8 sört? Nem kispályás. Tényleg van olyan hülye, aki együtt van egy ilyen emberrel?
2023. márc. 15. 18:13
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy rossz, de egy ilyen kapcsolatra idővel rá lehet menni lelkileg.
2023. márc. 15. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!