Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok emiatt?
Elöljáróban rólam. Rendszeresen sportolok, hobbi testépítek már pár éve, szóval elég jól tudom mit és hogyan kellene enni, hogy valaki a kívánt alakját érje el. Nők tekintetében pedig imádom a kövér nőket. Mindenféle nőt szeretek, de ez a preferenciám.
Barátnőm nem volt duci, de egy ideje (kb mióta megismerkedtünk) folyamatosan hízik. Egy 20 kiló biztosan feljött rá, pedig annyira régóta nem vagyunk együtt. Szeretne is fogyni, de egyáltalán nem megy neki. Igazából nem nehéz megállapítani, hogy miért, a mai napja pl tartalmazott sültkrumplit olajban kirántott dolgokkal, két szelet süteményt és legalább 1 liter cukros üdítőt a többi étkezés mellett. Ezekből egyiket sem lett volna szabad ennie annak, aki fogyni akar. Néha nem tudom, hogy ennyire nincs akaratereje, vagy tényleg nem veszi észre, hogy mit nem kéne ennie.
Néha bűntudatom van, hogy nem szólok neki és nem segítek változtatni. Ugyanakkor imádom, hogy egyre nagyobb. A szex is jobb lett. Rossz párja vagyok emiatt, mert segíthetnék, de inkább nézem ahogy hizlalja magát?
"Te hogyan éreznéd magad, ha ő tudná, hogy a teltebb nőkért rajongsz, de ő inkább egyre lentebb fogy?"
Tudja..
Ha tényleg szeretnéd, akkor nem az önzésed vezérelne, hanem segítenél neki. Igen, egy önző rossz ember vagy.
Ő le akar fogyni. Te pedig tudsz neki ebben segíteni, mert mindennel tisztában vagy.
Úgyhogy kutya kötelességed őt felvilágosítani mindenről, ha valóban szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!